Wednesday, 9 September 2020

Kit Kat Chunky Peanut Butter


'Wei makan la Kit Kat ni. Dulu masa study dekat UK suka gila makan Kit Kat ni tapi masa balik sini dah tak jumpa dah. Masa nak beli bunga untuk long call Hilmi haritu I jumpa balik dekat Jaya Grocer. Happy gila dah masuk Malaysia'

So basically Mr Kai jumpa Kit Kat ni dekat Jaya Grocer. Dia beli sampai 2 pek sebab sedap katanya. 


Based on ingredient list ada wheat, milk and peanuts.

I'm not  a fan of Kit Kat tapi kalau dah ada yang free makan je la kan? Lebih kurang je dengan Kit Kat biasa cuma yang ni ada rasa peanut butter la.


Boleh nampak la setiap layer ada peanut butter tu. Makan sejuk-sejuk sedap lah tapi bila dia mula cair rasa macam makan cendawan pun ye jugak. Idk maybe it just my tongue acting weird tskkk

2 comments:

  1. i never try kit kat with different flavor.. only yg original saja

    ReplyDelete
  2. Tak pernah try lagi yang ni. Tak perasan pula ada flavour baru.

    ReplyDelete

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di farhannajafri@gmail.com.




[PENAFIAN] www.farhanajafri.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.



Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.



Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Baca Entri Ni Jugak!