Thursday, 24 September 2020

Special September Giveaway by Misya


Dah 3 kali Kak Misya drop by and invite tapi asyik lupa nak update. Ampun kak Misya. Kalau menang nak hadiah no. 2 :)

Yang nak join boleh klik banner okay :)


5 comments:

  1. Alahai sweetnya awak. hehe.. Nampak sgt akak suka spam komen blog org. wakaka.. TQ for joining. Dah update ur name dalam list peserta. http://www.aimisyahirah.com/2020/09/senarai-peserta-special-september-ga-by.html

    ReplyDelete
  2. goodluck!

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2020/09/aku-dapat-suprise-box-daripada-anak.html

    ReplyDelete
  3. Pemenang GA saya telah diumumkan. Boleh check http://www.aimisyahirah.com/2020/10/pengumuman-pemenang-special-september.html :)

    ReplyDelete

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di farhannajafri@gmail.com.




[PENAFIAN] www.farhanajafri.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.



Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.



Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Baca Entri Ni Jugak!