Saturday, 26 September 2020

Lirik Lagu Entah Apa - Sarah Suhairi ft Aepul Reza

Aepul ni fans request dia buat lagu cinta duet dengan Leez, dia pergi record single dengan Sarah Suhairi haha but still vokal dua-dua mantap in delivering ballad song. Single entah apa hasil buah tangan Argo dan Aepul Reza ni dijadikan OST untuk drama Ryan Aralyn.


Suara Sarah memang lebih kurang sama macam Dayang Nurfaizah kan? Tapi Sarah more to ballad while Dayang R&B. Suara dengan emosi Sarah dan Aepul diadun dengan baik. Lirik pun bagus. Suka part both of them tarik bila nyanyi rangkap ni

Entah bila akan aku temukan 
semua bahagia 
walau bukan dengan kamu 
walau perit harus ku lepaskan 

Yang belum tengok MV Entah Apa lakonan Aepul dengan Sarah Suhairi, boleh klik video dekat bawah ni



LIRIK LAGU ENTAH APA

Artis : Sarah Suhairi & Aepul Reza
Komposer : Argo
Lirik : Argo, Aepul Reza
Studio : RUSA Music

Berikan aku waktu 
Untuk aku ceritakan 
Apa rasanya hati ini 
Kau tinggalkn perlahan 

Berikan aku ruang 
untuk aku meluahkan 
rasa yang terdalam 

Rasa yang takkan pernah 
kau faham 

Entah apa lagi harus ku cuba 
untuk memiliki seluruh hatimu 
seluruh cintamu 

Entah bila akan aku temukan 
semua bahagia 
walau bukan dengan kamu 
walau perit harus ku lepaskan 

Haruman ini melemparku pergi 
Kembali pada bila 
Ku cuba  melepaskan semua 

Entah apa lagi harus ku cuba 
untuk memiliki seluruh hatimu 
seluruh cintamu 

Entah bila akan aku temukan 
semua bahagia 
walau bukan dengan kamu 
walau perit harus ku lepaskan 

Berikan aku waktu 
untuk aku meluahkan 
apa rasanya hati ini 
yang kau bunuh perlahan

No comments:

Post a comment

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di farhannajafri@gmail.com.




[PENAFIAN] www.farhanajafri.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.



Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.



Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Baca Entri Ni Jugak!