Sunday, 5 August 2018

Blogwalking Time #August2018

16 comments:

  1. Okey...nanti free skit akak join eh..

    ReplyDelete
  2. done join! Here

    http://vitaminsyaza.blogspot.com/2018/08/blogwalking-time-august2018.html

    :)

    ReplyDelete
  3. aida join jugak ni.
    nanti da ramai, akan blogwalking jugak semua yg join :)

    ReplyDelete
  4. Hi dear. Terima kasih join. Nadia dah follow awak untuk selalu blogwalking lepas ni :D

    ReplyDelete
  5. done follow #376. happy BW

    ReplyDelete
  6. follow lama dah. hehe. happy BW. dtg singgah dr segmen yg sama

    ReplyDelete
  7. Terima kasih sebab bw blog zumal yer...

    ReplyDelete
  8. Singgah dari segment yang sama,, ehehhe

    http://asyiqinroslee.blogspot.com/2018/08/blogwalking-time-august2018.html

    ReplyDelete
  9. Blogwalking kat siniii,, btw dri segmen yg sama :)
    http://nurfatihahhijau.blogspot.com/2018/08/blogwalking-time-august2018.html

    ReplyDelete
  10. Salam singgah blogwalking.
    Dari segmen yang sama.
    Jemput singgah blog :

    https://cutiedailydesigns.blogspot.com/2018/08/blogwalking-time-august-2018.html

    ReplyDelete
  11. bw time hihi..dtg jenguk2 hihi

    http://www.opzzpinky.my/2018/08/blogwalking-time-august2018.html

    ReplyDelete
  12. singgah sebentar untuk blogwalking :) http://mdekmal.com

    ReplyDelete

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di farhannajafri@gmail.com.




[PENAFIAN] www.farhanajafri.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.



Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.



Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.