Tuesday, 14 August 2018

Cabaran 25 Hari Blogging : 5 Lagu Cinta Kegemaran




Bab lagu cinta ni fuhhhh haruslah lagu Hindustan champion, menusuk dalam hati sampai angau jadinya so I'll list 5 fav love songs for this year : 

1. Dhadak - Dhadak
Singers - Ajay Gogavale & Shreya Ghoshal



2. Selfish - Race 3
Singers : Atif Aslam, Iulia Vantur


3. O Sathi - Baaghi 2
Singer : Atif Aslam


4. Paniyon Sa - Sayatmeva Jayate
Singers: Atif Aslam, Tulsi Kumar


5. Naino Si Bandhi - Gold
Singer : Yasser Desai


Tahun 2018 tak banyak sangat lagu best, nasib minta 5 je, kalau banyak kena korek lagu tahun lepas sebab tahun lepas awwwww sikit. 

8 comments:

  1. memang minat lagu hindustan/bollywood eh ?

    ReplyDelete
  2. Wah minat industan ek.
    Semua tak pernah dengar r tenguk.

    ReplyDelete
  3. alamak..semua tak pernah dengar ni.

    ReplyDelete
  4. wushhh, semua lagu hindustan ni,, ehehehe

    ReplyDelete
  5. saya pun peminat hindustan tapi cerita yg lama2 la, sekarang pelakon baru dah tak pernah nak layan.

    ReplyDelete
  6. lama x layan lagu hindustan. hehe

    ReplyDelete
  7. Lagu-lagu yang sangat best ni, kekadang terngiang-ngiang kat kepala bila ada suasana macam hujan renyai masa petang. Hehehe...

    ReplyDelete
  8. Lagu rabia minat adalah :

    1. Dil tol pagal hai
    2.Chori chori chupke chupke
    3. Mohabbat dil ka sakoon
    4.Kasam khake kaho
    5. Kaho naa pyar hai

    ReplyDelete

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di farhannajafri@gmail.com.




[PENAFIAN] www.farhanajafri.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.



Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.



Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.