Tuesday, 7 August 2018

Wordless Wednesday : Book Collection 2018




16 comments:

  1. Pergh!! Banyak gila koleksi buku Farhanna.. i is jealous.. hahaha.. dah boleh buat mini library..

    ReplyDelete
  2. wahhhh.. banyaknya novel.. hehe

    ReplyDelete
  3. pergh banyak gila. kaki novel ni. hihi

    ReplyDelete
  4. banyak nyer la hai.. nie mmg hobi membaca novel betul2..

    ReplyDelete
  5. Perghhhh giler banyak. Jeles ni.

    ReplyDelete
  6. wah..banyaknya. rindu novel2 kat malaysia, kat sini ... sikit jer.

    ReplyDelete
  7. woww, banyak nya koleksi buku.. kalau masuk program nilam,, dah boleh dapat anugerah platinium ni,, ehehe

    ReplyDelete
  8. wow banyakkknya kumpul novel tu sis..bagus ada minat membaca.mcm rabia ni kurang gemar membaca.tetapi suka membaca novel yg berkaitan blogger/blog.majalah ke sukalah baca.

    ReplyDelete
  9. OH MY GOD!!! saja drama lebih tapi memang banyak betul la buku Farhana 😍😍😍

    ReplyDelete
  10. Membaca itu jambatan ilmu. Makin banyak membaca makin banyak ilmu. Dah boleh jadi mini library ni.

    ReplyDelete
  11. banyaknye novel kemas tersusun... Bonde punya ada lagi yg tak sempat kemas beli masa pesta buku hari tu hu hu hu syok tengok mendapatkan

    ReplyDelete
  12. Banyaknya koleksi. Cemburu kita tau

    ReplyDelete
  13. Banyaknya. Ini memang betul-betul kaki novel ni.

    ReplyDelete
  14. wah terbaiklah, boleh buat mini library kat rumah ni..hihi

    ReplyDelete
  15. Banyaknya.... apa novel yang paling best ya?

    ReplyDelete

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di farhannajafri@gmail.com.




[PENAFIAN] www.farhanajafri.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.



Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.



Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.