Thursday, 22 March 2018

Lirik Lagu Rindu Dalam Benci

Semalam jam 9 malam FMC Music released official MV untuk lagu duet terbaru dari Tajul dan Wany Hasrita dan sekarang telah pun mendapat 212K views dengan 15K likes. Intro lagu ni seakan sama dengan lagu Memori Berkasih, nyanyian Achik & Nana. Terubat rasa rindu dekat Achik dengan Nana bila layan lagu baru ni. Harap Tajul dengan Wany nyanyi banyak lagi lagu duet bersama sebab diorang berdua ada chemistry. 

Yang belum tengok lagi MV Rindu Dalam Benci, here goes :


Lagu : Rindu Dalam Benci
Komposer : Patrick Kamis
Penyanyi : Tajul & Wany Hasrita

Wany
Jauh tersemat dijiwaku
Rasa rindu dalam benci
Kerna timbulnya rasa saying
Sayangnya terpaksa mengalah

Tajul
Kita hanya insan biasa
Penuh dugaan tidak terduga
Menumpang rindu dan sayang
Pada yang bukan milik kita

Wany
Walau sakit tanpa kerelaan
Melepas segala yang tercipta

Tajul
Takdirnya kita pasrah
Kembalikan rindu kita

Wany
Pada dia yang setia
Kita telah melafazkan janji

Tajul
Menjadi pasangan bahagia

Tajul & Wany
Bersama untuk selamanya

******
Wany
Walau sakit tanpa kerelaan
Melepas segala yang tercipta

Tajul
Takdirnya kita pasrah
Kembalikan rindu kita

Wany
Pada dia yang setia
Kita telah melafazkan janji

Tajul
Menjadi pasangan bahagia
Bersamanya  untuk selamanya

Wany
Ku masih terbayang-bayang
Lepaskan saja usah dikenang

Tajul
Tak usah melayan rindu

Tajul & Wany
Kerana kita milik orang

6 comments:

  1. perghhhhh lagu baru ke ni..menusuk ke kalbu :D

    ReplyDelete
  2. Kalau lagu2 yg melibatkan kak Wany Hasrita mesti ada selit perkataan ' rindu ' haha >_< thanks for the lyrics kak FJ :3

    ReplyDelete
  3. Suka suara wany hasryta.. lembut je

    ReplyDelete
  4. masih menggunakan perkataan 'rindu'.. kikiki..

    ReplyDelete
  5. Alahhh xboleh nak dengar lagu huhu

    ReplyDelete
  6. teringat arwah achik spin.. alfatihah..

    ReplyDelete

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di farhannajafri@gmail.com.




[PENAFIAN] www.farhanajafri.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.



Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.



Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.