Friday, 2 February 2018

Lirik Lagu Jalani Mimpi - NOAH

Penghujung Januari, 31hb lepas Musica Studio release official Lyric Video untuk lagu Jalani Mimpi dari NOAH. Lagu Jalani Mimpi ni dikeluarkan pada ulangtahun vokalis NOAH, Ariel pada 16 September 2017. Dari tahun lepas dah tunggu video clip lagu ni sebab lirik lagu yang dikarang oleh Lukman & dibantu oleh Uki dan Lanlan ni inspiring sangat! Bila down dengar je lagu ni untuk naikkan semangat. Thanks NOAH for a great pill to start over in life!

Setakat ni baru 103,296 views di Youtube so siapa yang belum dengar lagi lagu ni, layan video dekat sini :


Related image

Lagu : Jalani Mimpi
Genre : Pop Rock
Penyanyi : NOAH
Penulis Lirik : Lukman NOAH, Uki NOAH & Lanlan NOAH
Komposer Lukman NOAH

Ingatlah di kala engkau sanggup melihat matahari
Hangatnya masih terbawa untuk melangkah hari ini

Hapuskan segala keraguanmu
Masa lalu takkan melemahkanmu
Lupakan gelisahmu

Teruslah kau mencari waktu akan selalu mengobati
Temukan semua yang terhenti dalam hidupmu
Tak perlu kau sesali
Hidup kan membuatmu memahami
Coba untuk tetap berdiri jalani mimpi

Ingatlah di kala engkau ingin terbawa kata hati
melangkah di jalan terang, selalu sadari yang kau miliki

Hapuskan segala keraguanmu
Masa lalu takkan melemahkanmu
Lupakan gelisahmu

Teruslah kau mencari waktu akan selalu mengobati
Temukan semua yang terhenti dalam hidupmu
Tak perlu kau sesali
Hidup kan membuatmu memahami
Coba untuk tetap berdiri jalani mimpi

No comments:

Post a Comment

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di farhannajafri@gmail.com.




[PENAFIAN] www.farhanajafri.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.



Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.



Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.