Giveaway Raya Bersama Shida Radzuan Blog

Terima kasih Kak Sha dengan Thes Suraya tag untuk join giveaway ni! 

Klik banner untuk join



  • Nyatakan perasaan korang dalam menyambut bulan Ramadhan & Syawal yang bakal tiba tidak lama lagi (penceritaan bebas).

Raya tahun ni masih dalam status PKPB jadi tak ada episod balik kampung sama ada Kedah atau Perak soooo mustahil lah nak beraya. Sama macam tahun lepas duduk rumah layan Netflix. Ada plan nak layan semua movie dalam franchise Marvels. Ataupun layan franchise X-Men. Tengok lah macam mana nanti, apa yang sedap dimakan bersama rendang. 

  • TAG dua rakan blogger : Fariha Jafri & Aienieka atau sesiapa je lah yang nampak post ni lepastu rasa nak join :)

10 comments

  1. Macam mana sekali pun sambutan yang bakal kita sambut nanti..
    sambutlah dgn penuh kegembiraan dan kesyukuran :)

    Terima kasih sudi join GA Kak Shida ya :)
    All The best ya!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Farhana..kak shida masih belum terima detail utk pgeposan kad raya..email ya!
      tak pun komen lg skali pada entri GA utk detail farhana, lepas copy kak shida delete ya!

      Delete
  2. Good luck sis! Sedap jugak layan movie smbil makan rendangg

    ReplyDelete
  3. Good Luck, OM datang dari segmen yang sama.

    http://www.ombakbergigi.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html

    ReplyDelete
  4. singgah dri GA yg sama..goodluck!

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html

    ReplyDelete
  5. Selamat berjaya Pana..mudah mudahan ada rezeki menang hadiah..

    ReplyDelete
  6. Senarai Pemenang dah keluar ya :)
    Boleh semak, Tahniah kepada semua peserta!

    ReplyDelete

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di farhannajafri@gmail.com.




[PENAFIAN] www.farhanajafri.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.



Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.



Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.