Monday, 30 March 2020

Lirik Lagu : Sinar Kedua - Naqiu

Juara Gegar Vaganza 6, Naqiu muncul dengan single balada hasil karya Naqiu sendiri. Lirik lagu nampak relate dengan life Naqiu yang dapat buat comeback terbaik di platform Gegar Vaganza lepas hilang 12 tahun dari industri. 


Berjaya jugak Naqiu deliver lagu karya sendiri lepas Tok Ram challenge dia dekat GV dulu. Nah siapa yang belum tengok MV Naqiu dengan kerjasama Keretapi Tanah Melayu Berhad KTMB boleh play video bawah ni


Lirik Lagu Sinar Kedua

Lagu : Naqiu Mohd
Lirik : Naqiu Mohd
Studio : Mindorder Sdn Bhd.

Terang cahaya menyinari
Bagaikan hadir dan mengerti
Menyapa ku lagi

Berkurun lamanya menanti
Mimpi yang mengubah segala

Indah sungguh tak ku sangka

Hadir semula sinar kedua

Sukar perjalananku
Telah ku tempuh

Berharganya pengalaman berliku

Ku doa tak berhenti
Terus meniti
Moga terbuka tak tertutup lagi
Sinar yang Kau beri

Sungguh ku terharu
Takkan pernah pun ku lupakan

Kisah ku yang lalu
Masih membara dalam jiwa
Kan ku genggam seribu impian

Syukur semua yang Kau beri

Kembara ini bermula lagi
Takkan ku lepaskan

Duhai dinda cintaku
Ku hargai lelah pengorbanan cinta yang suci

Segalanya

Sukar perjalananku
Telah ku tempuh
Berharganya pengalaman berliku

Ku doa tak berhenti
Terus meniti

Moga terbuka tak tertutup lagi

Ku doa tak berhenti

Terus meniti
Moga terbuka tak tertutup lagi
Sinar yang Kau beri

3 comments:

  1. nice jugak lirik dia, kata2 motivasi gitu...lagunya pulak macam sesuai untuk buat ost drama...

    ReplyDelete
  2. Wow.. lirik dan muzik dia ohsem..

    ReplyDelete

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di farhannajafri@gmail.com.




[PENAFIAN] www.farhanajafri.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.



Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.



Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Baca Entri Ni Jugak!