Thursday, 16 May 2019

Lirik Lagu Keranamu - Khai Bahar

Rasanya baru bulan lepas Khai Bahar released MV untuk single Air Mata, tengok bulan ni dah keluar lagi satu single genre balada yang baru bertajuk Keranamu.


Sumber dari fans, lirik lagu Keranamu dah lama dicipta oleh Khai sendiri around 2014 so Khai release tahun ni selepas digubah balik untuk dimuatkan dalam album pertama dia nanti. So another good news untuk fans Khai! 

Music composition yang soft, lirik yang bermakna especially yang baru lepas putus cinta memang boleh relate sangat lagu ni. Suara Khai pun sedap, sesuai dengan lagu mendayu macam ni. Yang belum dengar lagi, boleh klik dekat sini 


Lagu : Khai Bahar
Lirik : Khai Bahar
Syarikat Label : NAR PUBLISHING SDN BHD

LIRIK LAGU KERANAMU

Kenangan… 
Kenangan yang tak kan kembali
Meski kau pujuk diri ini
Tetap aku harus begini
Buat selamanya… 

Mengerti…
Sungguh aku tidak mengerti
Walau ku tak mahu begini
Tetap aku harus begini
Keranamu…

Siapalah diriku
Selama ini bersama mu
Hinakah diriku ini terhadapmu
Kepadaku…

Kenangan…
Kenangan yang tak kan kembali
Buat selamanya… 

Ohhh…
Siapalah diriku
Selama ini bersama mu
Hinakah diriku ini terhadapmu
Kepadaku…

Hiraukan diriku
Satu hal kau harus tahu
Ku rindumu aku mencintaimu
Selamanya…
Selamanya…

Keranamu…

3 comments:

Terima kasih sudi komen :)