Cabaran 25 Hari Blogging : 5 Lagu Cinta Kegemaran

By farhanna jafri - 05:01




Bab lagu cinta ni fuhhhh haruslah lagu Hindustan champion, menusuk dalam hati sampai angau jadinya so I'll list 5 fav love songs for this year : 

1. Dhadak - Dhadak
Singers - Ajay Gogavale & Shreya Ghoshal



2. Selfish - Race 3
Singers : Atif Aslam, Iulia Vantur


3. O Sathi - Baaghi 2
Singer : Atif Aslam


4. Paniyon Sa - Sayatmeva Jayate
Singers: Atif Aslam, Tulsi Kumar


5. Naino Si Bandhi - Gold
Singer : Yasser Desai


Tahun 2018 tak banyak sangat lagu best, nasib minta 5 je, kalau banyak kena korek lagu tahun lepas sebab tahun lepas awwwww sikit. 

  • Share:

You Might Also Like

8 comments

  1. memang minat lagu hindustan/bollywood eh ?

    ReplyDelete
  2. Wah minat industan ek.
    Semua tak pernah dengar r tenguk.

    ReplyDelete
  3. alamak..semua tak pernah dengar ni.

    ReplyDelete
  4. wushhh, semua lagu hindustan ni,, ehehehe

    ReplyDelete
  5. saya pun peminat hindustan tapi cerita yg lama2 la, sekarang pelakon baru dah tak pernah nak layan.

    ReplyDelete
  6. lama x layan lagu hindustan. hehe

    ReplyDelete
  7. Lagu-lagu yang sangat best ni, kekadang terngiang-ngiang kat kepala bila ada suasana macam hujan renyai masa petang. Hehehe...

    ReplyDelete
  8. Lagu rabia minat adalah :

    1. Dil tol pagal hai
    2.Chori chori chupke chupke
    3. Mohabbat dil ka sakoon
    4.Kasam khake kaho
    5. Kaho naa pyar hai

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen :)