Hadiah Mamapipie Dah Sampai!

By farhanna jafri - 17:09

Semalam masa tengah pack barang nak balik kampung, adik balik dari office & bagi parcel. Bila tengok nama Mamapipie terus melebar senyum terus bukak tengok isi dalam.

TADAAAAA!!!


Haritu tak pilih pun buku yang mana nak. Cakap bagi je yang mana-mana tak kisah pun so Mamapipie bagi tajuk ni. Even adik pun tengah cari buku ni so save duit hihi yeayyy terima kasih! 

Anyway, semalam Alhamdulillah dengan jayanya dari bantuan NetKL terutamanya Encik Hafizuddin, Iolls dah berjaya tukar dari blogspot ke domain sendiri. Dari farhannajafri.blogspot.com dah jadi farhanajafri.com dah. Anther yeayyyy!


Another progress, untuk azam 2018 nak PV sebulan cecah 5k, bila belek tadi dah nak cecah dah angka tu. Sekarang tengah 4,900 so sikit je lagi nak cecah uolls. PV harian pun target 300 almost nak cecah jugak since hari-hari dapat 297 ke atas. Harap end of month boleh capai dua benda ni. Ranking first Popular Post pun dah cecah 300, dah masuk set kepala angka baru yeayyy!

Not to mention, target untuk masuk dalam bloglist blogger lain seramai 20 orang blogger & sekarang ni nama blog ni dah ada dalam 14 bloglist dah. Lagi 6 blog je lagi. Cepat, siapa nak anjurkan segmen lagi ni, I'm waiting ;)

Kalau bulan Februari ni dah capai target untuk blog, I nak pergi celebrate makan cheesecake lepastu buat Giveaway untuk korang semua sebab tanpa korang tak bergerak lah blog ni kan? Terima kasih semua :D

  • Share:

You Might Also Like

10 comments

  1. Alhamdulillah!! :D bestlah dapat buku baru ^^ Good luck untuk target blog tu ya! :D Heee nak jugak merasa GA akak heheh

    ReplyDelete
  2. that feeling when ade barang smpi. hehe

    ReplyDelete
  3. Congrats awak. Bestnya dah jadi .com. Doakan ika pun dpt jugak tukar domain hee. Semogaa apa yang awak plan tercapai. Amin.
    https://ikashoid.blogspot.my/2018/02/book-review-kau-sayangku-by-bikash-nur.html?m=1

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah sampai dah. Tahniah farhana dah berdomain baru. Sama lah mama pun guna netkl

    ReplyDelete
  5. this is such a great news!
    good luck tauuuu

    ReplyDelete
  6. tahniah! harap harap dapat jugak guna domain sendiri huhu

    ReplyDelete
  7. tahniah yea... menarik tajuk buku tu...

    ReplyDelete
  8. Tahniah dapat hadiah. Hihi. GV doakan semoga semua impian kak tercapai. InsyaAllah.Aamin. :)

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen :)