Tuesday, 10 November 2020

Lirik Lagu Lara - Naim Daniel, Hael Husaini & Haqiem Rusli

Tak pernah terbayang pun yang ketiga-tiga talent besar dalam bidang nyanyian ni akan bergabung menghasilkaan karya lagu balada. Well sebab masing-masing ada ilham seni masing-masing. Bila keluar single Lara ni memaang terkejut sangat and the result is wowwww


Teringat pulak zaman 3 Suara - Ning Baizura, Shila Amzah dan Jac. Tapi kekuatan Hael, Haqiem dan Naim lebih kepada lirik dan lagu juga emosi. You guys boleh tengok MV Lara dekat sini 

 


LIRIK LAGU LARA

Penyanyi : Hael Husaini, Naim Daniel & Haqiem Rusli

Komposer : MFMF, Hael Husaini, Naim Daniel & Haqiem Rusli

Lirik : MFMF, Hael Husaini, Naim Daniel & Haqiem Rusli

Label : Rocketfuel Network


[Naim Daniel]

Puaskah kau ku bersalah?

Puaskah kau ku derita?

Puaskah lena mu seketika?

Aku berteman lara

Jelas semua kepadaku 


[Hael Husaini] Kerna yang kau hina

[Naim Daniel] Yang dulu kau puja

[Haqiem Rusli] Yang kini kau parut derita


[Hael Husaini] Kerna yang kau lupa

[Naim Daniel] Yang dulu cinta

[Haqiem Rusli] Yang kini kau tinggalkan tanpa bersalah


[Haqiem Rusli]

Puaskah kau ku terbiar?

Puaskah kau ku merana?

Puas kau tersenyum diketika?

Aku menyelindung duka

Jelas semua kepadaku


[Hael Husaini]

Lahirnya cintaku

Zahirkan nafasku

Untuk kau nisankan


[All] Oh hampanya diri ini


Lahirnya cinta ku

Zahirkan nafasku

Untuk kau nisankan

Oh hampanya diri ini


[Haqiem Rusli]

Yang kini kau parut derita

Yang dulu kau puja

Yang dulu cinta

Yang kini kau tinggal


[All] 

Kerna yang kau lupa

Yang dulu kau puja

Yang kini kau parut hampanya

Diri ini…

4 comments:

  1. Kali pertama dengar lagu ni. Best jugak

    ReplyDelete
  2. Gandingan hebat. Rasanya dorang ni memang boleh pergi jauh lagi.
    semoga sukses.

    ReplyDelete
  3. Cantik video klip dia.. Tak sangka suara diorang bila bergabung jadi wow..

    ReplyDelete

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di farhannajafri@gmail.com.




[PENAFIAN] www.farhanajafri.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.



Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.



Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Baca Entri Ni Jugak!