Thursday, 26 April 2018

Photo Of My Favorite Memory - NOAH Live In KL Concert

Dah 5 bulan dah lepas concert NOAH tapi still tak boleh move on lagi nak pulak konsert pertama dalam hidup, dapat tengok NOAH live depan mata, pergi dengan cinta hati and dapat berdiri paling depan sekali for sure that was an awesome moment I can't even forget for the rest of my life. 


Yeayyy me sebab unexpected dream boleh tercapai jugak sebab tak berharap langsung phewww.

'Kalau Peterpan datang sini u nak pergi tak?'

'Malas lah. Konsert Peterpan bukannya gempak pun macam Iron Maiden, Loudness, Metallica, Megadeth'

'I pergi sorang lah kalau macam tu'

'I dah beli tiket, Rockzone kan?'

T.T

4 comments:

  1. hahaha..ugut nak pergi sorang adalah ugutan paling berjaya. akak pun selalu buat. opss

    ReplyDelete
  2. Syoknyaa dapat dating kat konsert, wishlist dating Mai tu, haha, tapi too broke to attend one.

    ReplyDelete
  3. Wuuuu... soo unforgettable memory!! hee :D

    ReplyDelete
  4. Wah bestnya kalau dapat duduk paling depan...

    ReplyDelete

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di farhannajafri@gmail.com.




[PENAFIAN] www.farhanajafri.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.



Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.



Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.