Wednesday, 11 April 2018

#30ThingsIn30Days Challenge by Azah Rahaman

Sejak dua menjak ni perasan jugak ramai yang join 30 Days 30 Challenges ni gara-gara Azah! Disebabkan kekeringan idea & jealous tengok ramai yang join challenge ni, so I've decided to join the wagon! 




Harapnya tak terbengkalai lah macam challenge yang sebelum ni & I might update both challenge simultaneously supaya hutang langsai! Siapa yang kekeringan idea jugak, jom join sekali challenge ni! 

12 comments:

  1. Selamat bersegment kak FJ hehe ^^ btw thank you tau sudi buat spot check kaw2 kat blog Hana secara istiqomahnya haha >_<
    .
    Good luck untuk challenge ni!

    ReplyDelete
  2. Selamat melengkapkan cabaran :)

    ReplyDelete
  3. Supaya entry tetap ada setiap hari, best la join benda ni hehe. Takda la kita ketandusan idea sangat :)
    https://ikashoid.blogspot.my/2018/04/my-messy-table.html

    ReplyDelete
  4. Pun ada rasa nak ikut cabaran nii... sebab mmg sering kehabisan idea 😁

    ReplyDelete
  5. Semua topik menarik lah. Boleh jadi idea untuk update blog kan. Siqah save dulu cabaran ni :)

    ReplyDelete
  6. Selamat mengupdate blog selalu lah lepas ni ye Farhanna

    ReplyDelete
  7. hahaha. baru perasan post ni. all the best sis! :DD

    ReplyDelete

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di farhannajafri@gmail.com.




[PENAFIAN] www.farhanajafri.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.



Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.



Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.