Lirik Lagu Muda - Agnez Mo

By farhanna jafri - 08:57

Pagi tadi sebelum pergi kerja belek Explore Instagram ternampak video Agnez Mo perform on stage dengan NOAH tapi dekat caption takde pulak tajuk lagu. Dah lama tak layan lagu Agnes lepas album Sacredly Agnezious tahun 2009. Bila dengar lagu ni terus cari full video. 

Not sure single Muda ni keluar tahun bila but its a great motivational song & the beat is catchy. Love the lyrics tapi I download versi on stage ft NOAH la sebab lagi best. K tipu, sebab NOAH lah duh.

Related image



Lagu : Muda (Le O Le O) Lyrics
Penyanyi : Agnez Mo
Tahun : 2012

Le o le o le o heeei, le o le o le o heeei
Le o le o le o heeei, le o le o le o heeei
Ku berlari pakai hati, tak berhenti sampai mati
Le o le o le o heeei, le o le o le o heeei, le o le o le o heeei

Aku dengar ada yang bicara
Papa mamaku punya cita-cita
Dia baru berusia lima
Tapi semangatnya sungguh sempurna

Never in your life, let them talk to you like you can not
Yes, you’re young but you’re right
Walk your miles, do your part with a smile
’cause you’re young, you’re young, you’re young

Hidupku itu adalah aku
Bukan kamu dan ragumu, jangan sama-samakanku
Hidupmu itu adalah kamu
Bukan kata tidak mampu, tak peduli usiamu

Aku muda (aku muda) aku bisa (aku bisa)

Tak perlu ragukan yang kau lihat
Orang ikuti ku punya jejak
Kamu yang nakal bikin ku bosan
Mulut setan bicara tak karuan

Never in your life, let them talk to you like you can not
Yes, you’re young but you’re right
Walk your miles, do your part with a smile
’cause you’re young, you’re young, you’re young

Hidupku itu adalah aku
Bukan kamu dan ragumu, jangan sama-samakanku
Hidupmu itu adalah kamu
Bukan kata tidak mampu, tak peduli usiamu

Hidupku itu adalah aku
Bukan kamu dan ragumu, jangan sama-samakanku
Biar ku berlari pakai hati
Tak berhenti sampai mati, aku muda aku bisa

Le o le o le o heeei, le o le o le o heeei
Ku berlari pakai hati, tak berhenti sampai mati
Le o le o le o heeei, le o le o le o heeei
Ku berlari pakai hati, tak berhenti sampai mati

Hidupku itu adalah aku
Bukan kamu dan ragumu, jangan sama-samakanku
Hidupmu itu adalah kamu
Bukan kata tidak mampu, tak peduli usiamu

Hidupku itu adalah aku
Bukan kamu dan ragumu, jangan sama-samakanku
Biar ku berlari pakai hati
Tak berhenti sampai mati, aku muda aku bisa

Le o le o le o heeei
Ku berlari pakai hati, tak berhenti sampai mati

  • Share:

You Might Also Like

11 comments

  1. Inspiring lyric. Dan agnes ni, duhh cantik betul lah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan! Suka lagu macamni, bila rasa down je boleh dengar :D

      Delete
  2. amboiii..hahahhaa..kdg2 syok jugak layan lagu mcm ni..

    ReplyDelete
  3. lama dah x dengar lagu agnes

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama lah! Sekarang dia fokus album english je

      Delete
  4. Baru nk tgk vid tu sekali xlepas sebab kena block.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah tak perasan masa letak link, nasib kak ana tegur. Dah betulkan dah :)

      Delete
  5. dulu minat sgt dgn agnes monica ni, suka tgk drama & dgr lagu dia tapi lepas dia berlakon kat taiwan cite apa ntah, dah tak berapa nak follow sgt pasal dia.

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen :)