Sunday, 5 November 2017

Gegar Vaganza Musim 4 2017

Setahun penantian berakhir lepas pengumuman pada tarikh 29 Oktober rancangan program Gegar Vaganza Musim Ke4 akan ditayangkan secara langsung di Astro. Lepas berakhirnya GV3, 12 peserta telah dipilih iaitu 

Peserta lelaki
1. Aqasha
2. Lan Kristal
3. Hazami
4. Tia Jinbara
5. Ferhad (Singapura)
6. Firman Siagian (Indonesia)

Peserta wanita
1. Liza Hanim
2. Aishah
3. Elyana
4. Syura
5. Haida
6. Raja Azura


Gegar Vaganza 4 (2017)

Yang excitednya tahun ni ramai yang power join program ni antaranya Liza Hanim, Aishah, Hazami, Jinbara, Firman & Lan Kristal. Serious tak tahu nak pilih siapa. But I guess I'm rooting for Kak Liza Hanim. 

Happy sangat bila Hazami perform lagu Mungkir Bahagia & Liza Hanim pilih lagu Siapa Sangka Siapa Menduga because both of them are my fav. Lepas tengok performance Aqasha, I goes like wow! Tak sangka suara Aqasha serak basah dan secara tiba2 nak jadi fans Aqasha. 

Anyway, here goes the song list. 

Peserta lelaki 
1. Aqasha - Embun
2. Lan Kristal - Seragam Hitam
3. Hazami - Mungkir Bahagia
4. Tia Jinbara - Farhana
5. Ferhad (Singapura) - Kasih Berubah
6. Firman Siagian (Indonesia) - Kehilangan

Peserta wanita
1. Liza Hanim - Siapa Sangka Siapa Menduga
2. Aishah - Janji Manismu
3. Elyana - Tak Tercapai Akalmu
4. Syura - Nazam Berkasih
5. Haida - Zapin Usik Mengusik
6. Raja Azura - Hati Terkunci

Macam tahun lepas jugak, tahun ni tak dapat tengok live so mengharapkan ehsan DFM2U dengan Kepala Bergetar upload video full. Tak suka tengok Live+ GV sebab tak best. Tahun lepas dah trauma dengan Zakaria Anjang. I loathe him & that vulgar character. Yang belum tengok, Klik SINI

No comments:

Post a Comment

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di farhannajafri@gmail.com.




[PENAFIAN] www.farhanajafri.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.



Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.



Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.