Thursday, 30 November 2017

Menang Keychain dari Giveaway Blog Anugerah Terindah

Bulan September haritu sis Mardiah buat Giveaway Birthday Tuan Blog Dan Blog Anugerah Terindah & suprisingly blog ni terpilih untuk menang keychain yeayyyy!



Since dah menang tu, sis Mardiah minta PM dia dekat FB bagitau nak nama apa dekat keychain tu. Dah siap bagi details & nama untuk keychain, hari ni sampai lah jugak keychain yang dijanjikan tu. Tbh dah lupa dah dengan keychain ni haaa. Serious tak ingat langsung ada menang. Bila adik bagitau ada parcel sampai macam terkejut jugak lah. 

Blur pun ada sebab tak ingat langsung ada menang keychain. Cantik pulak tu keychain yang sis Mar ni buat. 


Disebabkan Iolls ni clumsy orangnya dan suka main campak barang, so letak keychain ni dalam purse dan berharap keychain ni selamat sampai bila-bila insya-allah amin lol. 

Kejap lagi nak tunjuk dekat dia sebab nak pergi dating hihu. Kbai

3 comments:

  1. Salam singgah sini dik...Alhamdulillah dan tahniah dik...Akhirnya selamat juga sampai hadiah yang tak seberapa daripada akak...Maaf sebab terlambat nak pos hadiahnya...hihi

    ReplyDelete

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di farhannajafri@gmail.com.




[PENAFIAN] www.farhanajafri.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.



Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.



Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.