Saturday, 25 November 2017

Menang Contest Giveaway Besar-Besaran by Intan Saffyna

12 November haritu dapat komen dari tuan punya hadiah sebab dah menang GA Besar-Besaran by Intan Saffyna. Siapa ada join GA ni?!



Tak sangka ada rezeki menang GA ni sebab syarat GA bukannya susah sangat pun tapi nak menang tu berdasarkan pilihan secara rawak. Sebagai manusia yang tak bertuah sangat, haruslah tak mengharapkan apa-apa pun. Saja nak support blogger yang buat GA. Boleh faham rasanya bila buat GA tapi orang tak nak join. Syahdu!


Anyway, hadiah untuk GA ni, dapat sehelai shawl & sehelai anak tudung berwarna biru! Terima kasih sis Julie Nida, salah seorang sponsor GA ni. Hadiah dah sampai dengan jayanya. :) 

6 comments:

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di farhannajafri@gmail.com.




[PENAFIAN] www.farhanajafri.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.



Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.



Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.