Monday, 28 August 2017

Wedding Shahrin

Hari Ahad hari pergi kenduri so semalam pergi kenduri dekat Kem Perdana Sungai Besi. Kenduri kawan masa sekolah rendah. Kawan masa first time masuk asrama dekat SMKBTS. Tapi seminggu je lah sebab lepastu dia pindah masuk MRSM Kem Terendak.

Lepastu dah tak pernah contact dah sebab memasing busy. & semalam baru jumpa balik. Muka dari kecik sampai ke besar sama je tak berubah. Kecik cenonit comel macamtu jugak.

Sekarang dah jadi bini orang & soon jadi mak orang. How time flies. Many congrats to you dear Shahrin. Semoga perkahwinan diberkati & bahagia sampai syurga gittew.


Pelamin cantik kemain :D

Masa otw ke dewan ni, rasa rindu pulak bila pergi balik ke tempat membesar. Sekolah semua sama je tak berubah macam dulu. Rumah pun ada lagi tapi ada yang dah kena roboh. Teringat zaman kecik-kecik dulu membesar dekat Kem Sungai Besi ni. Rindu sampai nak menangis. 

Next time lah sembang pasal ni. Nanti berjela pulak dekat sini. Huhu

No comments:

Post a Comment

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di farhannajafri@gmail.com.




[PENAFIAN] www.farhanajafri.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.



Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.



Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.