Monday, 2 April 2018

Lola Mango, TTDI Jaya

Bila officemate canang ada makanan best dekat area office, haruslah excited nak makan sekali. Ngam pulak timing cantik boleh lepak dekat Lola Mango di TTDI Jaya berhadapan dengan Nasi Kak Wok JJ & Anis Coffee.


Apart from smoothies, ada jugak yoghurt dengan campuran buah lain macam Kiwi, Strawberry, Laici.  Pinky Mango pula campuran untuk semua buah. Disebabkan haritu kenyang, so pilih small cup je, RM3 tapi small cup pun ya ampun banyaknya. Nak habiskan pun boleh kenyang sebab pekat siap ada buah potong in large cut pulak tu. Mangga yang dia guna ni Royal Mango tau, manis manis sedap baq hang. Tengah taip pun terliur balik. 



Memang puas hati sangat labur RM3 dekat Lola Mango ni. Pinky Mango pun sedap cuma tak dapat lah potongan buah mangga tu. Kalau nak, kena tambah lagi RM3. Anyway, thanks for existing in here. Lepas ni nak repeat lagi! Nak try Mango Layer Smoothie ataupun repeat je yang ni sampai lebam.  ❤🌸

10 comments:

  1. makkkaii mengoda betul la tengok air tu

    ReplyDelete
  2. perghhhhh mengancam seh! apa ni goda goda iolss tengahari panas panas ni! hahahaa

    ReplyDelete
  3. Adoi.. terliur nengoknya.. kikiki..

    ReplyDelete
  4. kita pun baru minum tp bukan jenama lola nie.. tp air mangga mmg sedap

    ReplyDelete
  5. amboi..menggoda betul gambar dia..hihi

    ReplyDelete
  6. Huhuhu menangis-nangis tengok ni ^^" Nak jugak T-T

    ReplyDelete
  7. RM3 je? Ya ampun murah betul ni. Tengok pun terliur.

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...