Tuesday, 3 July 2018

Wordless Wednesday : Currently Waiting....

Mulberry

Tomato

19 comments:

  1. Waiting for your cucumber kah Farhanna?
    Sis tak pasti pokok apakah itu, hehehe

    ReplyDelete
  2. mesti tak sabar menunggu hasilnya kan

    ReplyDelete
  3. nak bertani ni memang kena banyak sabar =)

    ReplyDelete
  4. cantik ..saya suka mother nature

    ReplyDelete
  5. Wah.. Tomato.. Tak sabar nak tengok hasilnya..

    ReplyDelete
  6. Saya yang melihat pulak tak sabar nak tunggu hasilnya.. hahaha..

    ReplyDelete
  7. Excitednya nak tunggu hasil pokok-pokok tu,..

    ReplyDelete
  8. semoga cepat membuahkan hasilnya :D

    ReplyDelete
  9. Rasa macam seronok jea bila hasil tanaman kita telah berbuah dengan lebat dan subur kan..

    ReplyDelete
  10. wah tak lama lg dapat lah merasa buah mulberi tu..

    ReplyDelete
  11. Wahh syoknyaa boleh merasa hasil tanaman sendiri nanti.

    ReplyDelete
  12. wah. tanaman yg byk manfaat.
    aida tak sabar nak bercucuk tanam kat umah baru.
    boleh aje menanam skang ni, farhana.
    just jarang ke sana. 2-3 minggu skali.
    nanti tanaman jadik hutan :) ha ha ha ha

    ReplyDelete
  13. Teringat pokok kat rumah kebanyakan dah arwah...

    ReplyDelete

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di farhannajafri@gmail.com.




[PENAFIAN] www.farhanajafri.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.



Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.



Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.