#30ThingsIn30Days Challenge by Azah Rahaman

By farhanna jafri - 01:21

Sejak dua menjak ni perasan jugak ramai yang join 30 Days 30 Challenges ni gara-gara Azah! Disebabkan kekeringan idea & jealous tengok ramai yang join challenge ni, so I've decided to join the wagon! 




Harapnya tak terbengkalai lah macam challenge yang sebelum ni & I might update both challenge simultaneously supaya hutang langsai! Siapa yang kekeringan idea jugak, jom join sekali challenge ni! 

  • Share:

You Might Also Like

12 comments

  1. Selamat bersegment kak FJ hehe ^^ btw thank you tau sudi buat spot check kaw2 kat blog Hana secara istiqomahnya haha >_<
    .
    Good luck untuk challenge ni!

    ReplyDelete
  2. Selamat melengkapkan cabaran :)

    ReplyDelete
  3. Supaya entry tetap ada setiap hari, best la join benda ni hehe. Takda la kita ketandusan idea sangat :)
    https://ikashoid.blogspot.my/2018/04/my-messy-table.html

    ReplyDelete
  4. Pun ada rasa nak ikut cabaran nii... sebab mmg sering kehabisan idea 😁

    ReplyDelete
  5. Semua topik menarik lah. Boleh jadi idea untuk update blog kan. Siqah save dulu cabaran ni :)

    ReplyDelete
  6. Selamat mengupdate blog selalu lah lepas ni ye Farhanna

    ReplyDelete
  7. hahaha. baru perasan post ni. all the best sis! :DD

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen :)