Thursday, 31 August 2017

Kutip Duit Lebih Dengan HYPR

Buat blog ni kadang-kadang nak jugak merasa cash masuk poket. Baru terasa indah kehidupan, ye dak? Kalau dulu ada Nuffnang dengan AdSense je sebagai sumber tapi sekarang dah banyak platform baru untuk tambah duit. Latest, HYPR ni. 

Disebabkan platform baru, so HYPR tengah mencari social media influencer untuk jayakan promotion diorang. 


Nak join komuniti HYPR ni pun mudah je. Ada Facebook ataupun Twitter pun dah boleh join dah. Tak ada minima per view pun. Lebih kurang macam 8Share jugak. Share link, ada yang klik then kaching masuk! Senang kan?

Untuk mendaftar, klik je dekat SINI

Lepastu dah boleh view dah segala promo yang ada untuk korang share. Senang kan?! Happy sharing guys :D

2 comments:

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di farhannajafri@gmail.com.




[PENAFIAN] www.farhanajafri.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.



Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.



Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.