Showing posts with label Treasure. Show all posts
Showing posts with label Treasure. Show all posts

Macam Familiar Plushie Ni....

Sunday, 5 March 2023

 

Bulan lepas adik ada beli plushie baru, katanya saja nak order dari Shopee. Tunggu punya tunggu sampai lah juga ke tangan walaupun ada problem masa delivery tu. Sejak dari saat dia unboxing sampai lah dua minggu lepas rasa macam familiar sangat plushie ni tapi tak ingat langsung pernah tengok dekat mana. 

Nak kata pernah tengok dekat Kaison pun tak juga sebab masa pergi Kaison tu tak ada pun nampak plushie jenis ni. Jarang jugak belek bahagian plushie dekat Kaison sebab kalau usha dekat Shopee boleh dapat harga jauh lebih murah. 

Tiba-tiba tengah dok scroll TikTok ternampak video vlive masa birthday Mashiho yang terakhir sebelum dia hiatus. Terkejut lah sebab plushie yang sama juga ada dekat sebelah dia. 


No wonder lah plushie comel ni nampak familiar sangat rupanya pernah nampak dalam birthday vlive TREASURE. Haihhhhhh....

Projek Hias Teu-Light Untuk HELLO Tour Malaysia

Sunday, 26 February 2023

 

Lebih kurang 2 minggu je lagi TREASURE nak datang ke Malaysia untuk HELLO Asia Tour. Segala jenis perasaan ada sekarang ni, tak sabar, excited, cuak sebab things might goes wrong. Bila buka TikTok bersepah video Treasure Makers buat preparation untuk pergi konsert nanti. Diorang dah settle cari baju dan barang apa nak bawa tapi I belum settle lagi! 

But one thing for sure, I dah dapat Teu-Light dan dah berjaya deko ikut citarasa sendiri. Masa share dekat Twitter ada pula yang tanya dekat mana beli semua deco materials jadi nak simpan sini jadi future reference untuk baby Teumes :)


1. Lighstick TREASURE, Teu-Light

Yang ni boleh cari je dekat Shopee ataupun #pasarTREASURE di Twitter. I beli dekat Twitter guna personal shopper tapi ambil yang murah jadi tak ada lah photocard. Harga untuk satu Teu-Light dalam RM140 + RM8 untuk postage. 

Thank you @BY_PEACHMLKZ sebab assist I untuk beli lighstick ni memandangkan dekat Shopee dengan socmed pun ada scammer nak pula lepas pengumuman konsert dibuat oleh YGE. Masa ni lah peluang untuk scammer kutip duit dari fans yang kena panic buying. 

2. Organza Ribbon



Lama belek ribbon untuk Teu-Light sebab nak cari yang berkenan di hati. Ada je seller Malaysia yang jual ribbon ni tapi kebanyakannya buat design simple je tapi range harga lebih kurang je dengan seller Indonesia. Belek punya belek, jumpa lah design yang berkenan di hati dekat kedai sarahenef1q.my dengan harga RM13.90 + shipping RM4.90. Seller wrap tebal sebab tak nak item rosak. Safely arrived exactly like what I saw in Shopee! 

3. Hologram Sticker - TREASURE & symbols



Menerusi seller Orenji_ID yang beralamat di Indonesia, berjaya lah sticker ni sampai ke tangan dalam masa seminggu. Harga untuk satu set hologram sticker ni RM8.90 + RM4.90 tapi disebabkan dapat voucher free sebab follow kedai dia, I bayar RM9.80 je. Comel business card dia sebab ada I LOVE YOU. Fakta tak penting tapi nak appreciate jugak. 

4. Hologram Sticker - Hyunsuk

This one pun I beli dekat Indonesia sebab tak ada seller yang jual hologram sticker ni. Mungkin ada tapi out of stock sebab dah nak dekat dengan tarikh konsert. I beli dari seller dwipurwati09.my. Ikutkan hati nak beli nama Haruto dengan Yoshi sekali sebab I stan HyunHaYo tapi duit pulak tak nak stan sekali. So I beli nama Hyunsuk je dulu supaya bersinar dekat konsert nanti :')

Harga untuk satu sticker, RM4.50 + shipping RM4.90, maybe kalau beli masa sale boleh dapat lagi murah tapi I kejar masa jadi beli je mana ada. Postage laju sebab dalam masa seminggu dah sampai ke tangan.

5. Butterfly Stickers

Tak plan pun nak beli stickers ni tapi ternampak dekat Mr. DIY terus rasa macam cantik jugak ada rama-rama sebab Haruto suka rama-rama. Ngam pulak tu ada warna biru dengan putih so it's destiny? Harga around RM7 tak silap. 

6. Blue Variety Shape Stickers


At first macam malas nak beli sebab takut penuh sangat bila hias nanti but I've made the right decision haha semua love I tabur letak dekat Teulight. Diamond haruslah penting sebab logo TREASURE. This one I beli dekat MR. DIY, harga tak ingat berapa. 

7. Furballs

Walaupun tak guna sebab tak mampu nak buka bahagian bawah Teu-Light tu, I masukkan jugak sebab ada dalam gambar dan ada niat untuk hias guna furballs ni. Dekat Shopee ada yang jual sampai RM15 tapi beli dekat Mr. DIY dalam RM3 lebih macam tu. 

8. Battery

Macam tak perlu nak bagitahu tapi nak bagitahu juga I beli dekat Mr. DIY because apparently NSK tak jual bateri. Bunyi macam merepek tapi betul. Mungkin kejadian ini cuma berlaku di Star Avenue tapi ianya berlaku. 


So this is it, my Teu-Light! 

Walaupun organza ribbon tu tenggelamkan huruf hadapan TREASURE, tapi semua orang pun tahu ni lighstick group mana. Happy dengan hasil projek hias-menghias walaupun kecewa tak dapat masukkan furballs. 

Moots I dekat Twitter bagitahu yang screwdriver tu kena beli dekat YGE sebab saiz dia kecil sangat maka kemungkinan untuk rosak kalau buka guna alat lain agak tinggi. Rasa macam nak sewa satu jam dekat moots lain sebab malas nak beli deco kit dari YGE sebab harga cekik darah tu tapi belum umumkan lagi hajat tu. Harapnya ada lah Teume yang baik hati. 

Anyway, satu part dah settle. Next week nak shopping concert outfit pulak hiksss! 

Koleksi Quotes Dari TREASURE

Wednesday, 15 February 2023


Kalau tengok live ataupun content videos dari TREASURE mesti dapat kutip quotes dari diorang. Bukan setakat dalam lirik lagu yang didendangkan saja malah kehidupan seharian juga penuh dengan kata-kata semangat. Maybe that's why I feel attracted to stan this group? Or maybe it's DESTINY ;)

Saja share quotes dari TREASURE untuk future reference TEUMES and non stans juga :)


1. 'If you feel like you have to do something really hard, it will only make you feel pressured, so do something like you usually do in a normal way you do. - Park Jihoon

2. 'We either fail at something new or succeed making a new discovery' - Yoon Jaehyuk, Treasure Map Season 1

3. 'Sometimes giving up is important too.' - Kim Junkyu

4. 'Let's do our best, even if it's hard.' - Takata Mashiho

5. 'Wish hard and it will become true.' - Yoon Jaehyuk

6. 'If you're nice, people will come to you.' - Hamada Asahi

7. 'You are born to be loved' - Kim Doyoung


8. 'It's about taking various challenge over and over again to achieve your dream.' - Park Jeongwoo

9. 'You can rely on other people but the person you can rely the most is yourself.' - So Junghwan

10. 'Hard work will never betray you' - Choi Hyunsuk

11. 'If you don't give up, you will definitely be able to do it.' - Kanemoto Yoshinori

12. 'Don't listen too much to people who wants to bring us down.' - Choi Hyunsuk

13. 'Luck is also important but I believe that luck only comes to those who work hard.' - Park Jihoon

14. 'In order to become what do you want to be, sometimes you have to let go of something.' - Kanemoto Yoshinori

15. 'No matter how difficult the situation, do not forget to always spread happiness to others.' - Kim Junkyu

16. 'Giving joy to others is the greatest gift to oneself.' - Takata Mashiho

17. 'Human are scarier than ghost.' - Hamada Asahi

18. 'Even if we don't make it big at first, I want to grow little by little.' - Bang Yedam

19. 'No one can be perfect. Sometimes you can be unique, cute, creative, happy and passionate.' - Kim Doyoung

20. 'Stop thinking everything too much, you are breaking your own heart.' - Watanabe Haruto

21. 'Just because your rank is higher, doesn't mean you are more expert.' - Park Jeongwoo

22. ' Take some time to rest and recover.' - So Junghwan

23. 'Just because your process is longer than the others, doesn't mean you are a failure.' - Park Jihoon


24. ‘If it’s difficult, I think you need to stay calm/stability of your mind because when you’re having a hard time and if you still have to continue doing it, you might in the state of darkness that cannot be turned back so don’t be like that. It’ll be good to have some healing time and we can meet healthily. Take care of your health and mentally too. Fighting!!’ – Choi Hyunsuk

25. Slump meets people who have a desire. This means that you’re working really hard, that you will go through a slump. You are doing well.’ – Kim Junkyu

26. ‘Though I haven’t lived that long, attachment of love, living while taking care of others or not hurting others is difficult for me too but if you try to live like that, you’ll be blessed.’ – Park Jihoon

27. ‘Ten people’s one step is more important than one person’s ten steps.’ – Bang Yedam 

28. ‘Life can be hard but I’m here. You don’t need to lower your self-esteem and self-confidence. I will keep supporting and giving you strength, so don’t worry. Run ahead and everything will be fine.’ – Kim Junkyu

29. ‘Do what you like but you cannot always do what you like.’ – Kim Junkyu

30. ‘Crying in hardship is nothing. Smiling in hardship makes you win.’ – Park Jihoon

31. ‘If you can’t be the best, be the worst.’ – Kim Junkyu

32. ‘So when you are alone, try to make that time to reflect on youself and think of it in more positive way then that loneliness can be more happier. Happiness is the most precious thing in life.’ – Bang Yedam

33. ‘If you want to make your dreams come true, you need to have a strong thought. Try something challenging. It sounds easy but you can’t do it with an uncertain heart.’ – Watanabe Haruto

34. ‘If you’re having a hard moment please say it because keeping it by yourself is very difficult.’ – Choi Hyunsuk


35. 'In my opinion, I do love it if you keep on rooting for me until the end. I do like it if that you want to look only at me, of course I love that! But this is just my personal wish, I hope that you would put yourself first before us. I'm really really thankful that you're cheering on me but I hope that you would do choices that is good for yourself. For the things you want to get and achieves. Of course, I do have the greed of having a lot of fans who will cheer for me until the end but… I think I will hate it even more if my fans would lose their own life just to root us. I want Treasure Makers to put yourself first, and the second would be your parents or anyone important around you. Third should be TREASURE!’ – Park Jihoon

36. 'Even though studying is not everything in life, you have to do what you have to do.' - Park Jihoon

37. 'The secret making your dreams come true is never give up because if you give up you won't have chance.' - Park Jihoon

38. 'All the pain will make you grow up.' - Park Jihoon

39. 'Don't stress over things you don't have a control with, no matter what results is you did your best.' - Park Jihoon

40. 'Some items may not be useful to someone but it could be someone else's treasure too.' - Bang Yedam

41. 'Teume~! before you go to bed, make sure to always look back on your day. it’s important to take a little bit of time and look back on the positive, sad and every feelings you felt throughout the day. Be on time wherever you go.. make sure to value and cherish everything that naturally passes by in your life.. ' - Yoon Jaehyuk

p/s : quotes masih tertakluk pada context ye, please don't apply to everything everywhere all at once. 

#TREASURE X WONDERWALL EDITION

Wednesday, 18 January 2023

 
























Best Group Golden Disc Award 2022

Sunday, 8 January 2023

Golden Disc Award bertempat di Bangkok tahun 2022 dengan TikTok sebagai penganjur utama. As new Teume, tahun ni join daily vote dekat TikTok. Setiap hari layak untuk vote 3x, got extra vote kalau share dekat socmed. Tak sangka pulak TREASURE boleh menang Best Group sebab saingan pun yang hebat juga. 




Walaupun TREASURE busy dengan tour, YG Entertainment tetap hantar TREASURE pergi award event untuk promote Jikjin dan HELLO. Selain menang award, TREASURE buat performance juga dengan idol group lain. 



Happy tengok TREASURE have fun dekat GDA 2022 selain enjoy performance idol lain, TREASURE interact dengan idol group lain jugak macam Seventeen, Big Na, Stray Kids, Enhypen, Jay Park dan ramai lagi. Masa dekat backstage, GDA minta TREASURE buat TikTok challenges, baru tahu yang lagu HELLO masuk dalam senarai lagu terbaik 2022. TREASURE terkejut, Teumes apatah lagi. Boleh kata banyak achievement TREASURE untuk tahun 2022 walaupun sakit hilang 2 member tak hilang lagi. 


1. Hyunsuk (Leader)




Ahh~! Our Teumes whom I love the most in the world!!! Thank you to oue Teumes we were yet again able to win a priceless award today TT TT I feel like crying... thank you so much for giving such a big blessing from the starting of the year. For this, we will work even harderand make it a year with improvements!! I regret saying things and not following them and I feel sad because of that!! But even if it takes a long time, we will make you happy and we will create really happy and priceless moments in your life! That's why let's continue to be together πŸ’œπŸ”₯πŸ’œπŸ”₯ I send my heart full of gratitude to each and every Teume who cheered for us at the award ceremony today and also to Teumes who cheered us from afar! I love you~ Everyone, rest well. Have a refreshing and happy Sunday. 

Thanks to Teumes, I leave embracing a very happy memory ~ I love youπŸ’œπŸ”₯πŸ’œπŸ”₯

2) Park Jihoon (Leader)



my teume!! Thanks to you we won the best group 😊 going forward we won't be late again coming with an even cooler album πŸ€™πŸ»
I really enjoyed the live performance, also everyone in Thailand also thank you very much πŸ’Ž

Also I'm writing here to meet everyone who came to the stadium and shouted for us, thank you very much!

3) Yoshi (Rapper)




"GDA ✨πŸ‘‘πŸ†⚱️

Thank you for the Best Group Award Teumes πŸ’–

4) Yoon Jaehyuk (Dancer + Visual)





Thank you bangkokπŸ’‹πŸ’ŒπŸ’˜πŸ’πŸ’–πŸ’—πŸ’“πŸ’žπŸ’•πŸ’Ÿ❣️❤️‍πŸ”₯❤️‍🩹❤πŸ§‘πŸ’›πŸ’šπŸ’™πŸ’œπŸ€ŽπŸ–€πŸ€πŸ’―πŸ’―πŸ’―

5) Kim Doyoung (Main Dancer, Vocal)




"Makers(aegyo)♥️ Thank you for today too. TREASURE, who were brought up by Teumes, were happy today... We received an award too today γ… 

I love you the most in the world. In the future, we will do our best no matter whatπŸ”₯ I was happy because of all the moments I spent with Teumes!!! Thank you to GOLDEN DISK AWARDS for inviting us.

I Love U Thailand🀭

I love you always♥️ "

kyudohwan~~~❤️❤️❤️❤️❤️❤️

TREASURE's Performance - Boy + Jikjin + Darari Remix