Sunday, 5 November 2017

Ice Bucket Aeon Shah Alam

Image result for ice bucket shah alam

Dah lama dah menapak dekat sini tapi baru harini nak update sebab nak kosongkan gallery hihu. 

Sebelum ni banyak kali lah nampak orang buat thread dekat Twitter cakap sini tempat wajib pergi tapi kecewa betul bila pergi bayar duit harga tak berbaloi langsung. Malas nak ambil bucket sebab takut tak habis because the size is quite large. Kalau grouping berbaloi lah kot. 

I must say this one is overrated place to go for. Ice cream tak sedap, ice blended pun hambar. Better pergi dekat warung sana ataupun beli ice-cream dalam tupperware je. 

Ice Chocolate
This is the worst combination I must say. Bila makan ni tak boleh nak chill langsung. Ice cream on top, cereal dekat bawah. Bila lambat makan ice-cream haruslah basah dekat bawah habis lemau segala biscuits & cereals. For God's sake, WHYYYY?!!

Dragon Fruit Ice Blended

Belum pernah lagi minum ice blended hambar cenggini. Tawar and even ais pun tak hancur. Spoil teruk. Nasib lah tak besar sangat so tak lah terseksa sangat. 

Lepasni memang tak lah nak repeat lagi dekat sini. Baik buat sendiri je dekat rumah guys. Service dia biasa je lah sebab kedai tak besar mana so diorang boleh lah focus on their work and serving customer. Decoration, cleanliness pun okay je. Cuma harga lah dengan product tu tak berbaloi langsung. Kbai.

6 comments:

  1. Nampak je macam sedap, 😥

    Kalau macam ni husniey pun pergi 1x je lepas tu terus taubat tak nak repear dah

    ReplyDelete
  2. tak semua tmpt yg viral tu best kan.
    nampk mcam menarik tp bila rasa KO. huhu

    ReplyDelete
  3. Nampak kedai macam hebat tp spoil pula ye. Huhu. Bertabah lah. Jangan cakap akak tak payung. Tetiba je. Hehe

    ReplyDelete
  4. Wahhh..Meriahnya ice chocolate tu...huhu

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...