Lirik Lagu Satu Peluang - Andi Bernadee

By farhanna jafri - 07:31

Dari minggu lepas tunggu tarikh hari ni sebab Andi Bernadee nak release MV untuk lagu Satu Peluang genre pop & reggae! Jarang nak dengar lagu Melayu dalam genre reggae so its kinda fresh and funky! You guys should try to listen Satu Peluang karya Alif ni. 

Dari hari Andi drop teaser untuk MV Satu Peluang pun dah excited nak tengok sebab cantik sangat visual & color grading dia. Dah ala-ala Kpop dah gaya dia. Siapa yang belum tengok, klik dekat bawah okay



Lagu : Satu Peluang
Artis : Andi Bernadee
Komposer : Alif (Magic Potions)
Lirik :  Alif (Magic Potions)
Producer: Alif (Magic Potions)

Verse 1
Hatiku masih berdebar tiap kali bertemu,
Aku cuba bersuara walaupun lidahku kelu,
Perasaanku padamu seluas lautan biru,
Beriku satu peluang untuk mengenalimu

Pre Chorus
Aku suka cara jalanan kamu
Aku suka hilang dalam alismu
Siapa lagi sini seperti kamu?

Tindak balas kamu sangat terkawal
Itu tanda-tanda kau jual mahal
Siapa lagi sini seperti kamu?

Chorus 2X
Dame Solo Una
Dame Solo Una
Berikan aku hanya satu peluang
Satu peluang

Hook
Oweyoweyowey, Satu
Oweyoweyowey, Peluang
Oweyoweyowey,
Oweyoweyowey, Percayalah

Verse 2
Keindahan wajahamu sama seperti hatimu
Suaramu yang lembut dan juga merdu
Bagiku, seribu tahun pun tak ku jemu
Beriku satu peluang untuk mengenalimu

Pre Chorus

Chorus 2X

Hook

Bridge

Beri aku ruang,
Beri aku satu peluang,
Beri aku ruang,
Oh sebelum engkau pulang,
Beri aku ruang,
Beri aku satu peluang,
Beri aku ruang,

  • Share:

You Might Also Like

6 comments

  1. best lagu ni..selalu je dengar lagu ni

    ReplyDelete
  2. Belum dengar lagi...
    lunch nnt nak dengar

    ReplyDelete
  3. Mrs. A pun layan gak lagu ni lagipun Mrs. A suka gak reggae #bobmarley eh! tetiber

    ReplyDelete
  4. anak dara kakliez suka sgt lagu ni.. dgn cerita tu sekali. kak liez pun suka sbb catchy sgt..
    esok last episod mesti lps tu dia asyik tny ada la gi cerita tu

    ReplyDelete
  5. First time dengar dekat IG farhanna.. not bad..

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen :)