E-card Hari Raya! by Rasyidahsheresimpleblog

Wednesday, 11 May 2022


Terima kasih atas jemputan syida untuk giveaway ni. Masa buat e-card ni tak perasan pula saiz dia berapa tapi kalau tak menang sebab langgar rules pun takpe lah. Join sebab nak support je hehe. Selamat Hari Raya semua. Klik banner untuk join giveaway ni ye :)



Ucapan Hari Raya Aidilfitri

Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada semua rakan blogger yang selalu berkunjung tinggalkan jejak ataupun yang diam membaca. Terima kasih atas sokongan anda semua, jaga diri di Hari Lebaran ni dan jangan riak dapat duit raya banyak okay? 

8 comments

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di farhannajafri@gmail.com.




[PENAFIAN] www.farhanajafri.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.



Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.



Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.