Giveaway by Shida Radzuan


Apa yang korang suka tentang blog shida

Personally kalau sembang pasal blog Kak Shida, ringan dan senang dibaca. Senang jugak nak drop komen. Banyak cerita personal life yang menarik dibaca. 

14 comments

  1. Kan.. Ammi pun suka sbb santai2 je tak berat otak

    ReplyDelete
  2. Selamat bersegmen dan good luck :D

    ReplyDelete
  3. Salam singgah dari giveaway yang sama, best of luck to you.. Semoga ada rezeki untuk semua peserta...

    https://www.shikinrazali.com/2021/09/giveaway-by-shida-radzuan.html

    ReplyDelete
  4. goodluck dan semoga dimurahkan rezeki (",)

    ReplyDelete
  5. Goodluck. Ika datang dari giveaway yang sama :)

    https://ikashoid.blogspot.com/2021/09/giveaway-by-shida-radzuan.html

    ReplyDelete
  6. Terima kasih sudi join GA K.shida ya :)
    Nantikan keputusan pemenang pada esok pagi.
    Good Luck ya ^_^

    ReplyDelete

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di farhannajafri@gmail.com.




[PENAFIAN] www.farhanajafri.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.



Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.



Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.