Giveaway #busyrakongsirezeki Wang Tunai RM100

 

Entry yang best dekat blog Busyra mungkin pasal braces sebab ada plan jugak nak pakai. Dekat entry Busyra boleh lah tahu macam mana process doktor pasang braces lepastu harga dan pantang larang bila dah ada braces ni. 

10 comments

  1. Selamat berGA & Semoga berjaya. Datang singgah dan support dari GA yang sama :D

    https://theathra.blogspot.com/2021/09/giveaway-busyrakongsirezeki-wang-tunai.html

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum, salam singgah dari saya yang datang dari GA sama.. Best of luck to you, semoga ada rezeki untuk awak...

    https://www.shikinrazali.com/2021/09/giveaway-busyrakongsirezeki-wang-tunai.html

    ReplyDelete
  3. Good Luck FJ!

    Ruby singgah dari GA yang sama 😊

    ReplyDelete
  4. All the best FJ. Moga ada rezeki terpilih nanti :)

    ReplyDelete
  5. selamat bersegmen semoga dimurahkan rezeki.. All the best!

    ReplyDelete
  6. Terima kasih sudi join Giveaway #busyrakongsirezeki Wang Tunai RM100 .. 2 Pemenang akan diumum hari ini pada jam 2 petang di blog busyra takiyudin.

    ReplyDelete

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di farhannajafri@gmail.com.




[PENAFIAN] www.farhanajafri.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.



Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.



Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.