GIVEAWAY RAMADHAN BY SHFYQHAZHR.COM


Apa impian raya untuk tahun ni?

Tak simpan impian besar sangat pun untuk tahun ni sebab tahun sebelum pun beraya ala kadar je dekat rumah. Duduk Selangor ni memang kena banyak bertabah la sebab PKP. Bila tengok banyak kluster sekolah minggu ni lagi lah rasa redho. Nak langgar SOP pun duit takde, almaklumlah bukan golongan kayangan. Kalau dapat beraya dengan keluarga, alhamdulillah. Kalau tak dapat, redho je beraya dekat rumah sendiri sambil layan Netflix. 

9 comments

  1. Good luck Pana. Samalah kita, nampaknya beraya kat Selangor je la jawabnya tengok tv sambil makan kuih raya

    ReplyDelete
  2. samalah dengan kat kedah, kejap banyak kejap sikit kes tapi sentiasa takut huhuhu beraya rumah jelah

    terima kasih join Giveaway Ramadhan by Shfyqhazhr.com :)

    ReplyDelete

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di farhannajafri@gmail.com.




[PENAFIAN] www.farhanajafri.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.



Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.



Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.