Thursday, 27 August 2020

520 Giveaway by Garaeki


I tag KakSha sebab dia suka baca buku. Nak tag jugak Diana Rashid dengan Tiara Sapphire sebab selalu singgah sini :)

Sebelum ni tak pernah lagi rasanya baca karya Hamka tapi pernah tengok movie Tenggelamnya Kapal Van Der Wijck so I know he's a great author lah. So kalau menang giveaway ni nak buku Merantau Ke Deli ataupun Terusir. 

KOMBO 3 BUKU KARYA HAMKA : TENGGELAMNYA KAPAL VAN DER WIJCK, MERANTAU KE  DELI, AYAHKU | Shopee Malaysia

Btw, IG username : @farhannajafri

7 comments:

  1. thank you for joining! good luck 😊👍

    ReplyDelete
  2. Karya Hamka memang ohsem.. berbaloi dimiliki..
    Good luck Farhana.. tq tag akak..

    ReplyDelete
  3. Cik TK singgah dari segmen yang sama! Good Luck!!

    https://tetikusmerah.blogspot.com/2020/08/520-giveaway-by-garaeki.html

    ReplyDelete
  4. Good luck farhana. I pun join juga this giveaway. Kalau you baca buku Hamka insyaAllah bahasa you akan next level punya. Trust me

    ReplyDelete
  5. Good luck Pana, join jugak GA ni and tag Pana sebab blog Pana semua content best-best. Tempat makan yang best dengan dunia Bollywood.

    ReplyDelete

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di farhannajafri@gmail.com.




[PENAFIAN] www.farhanajafri.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.



Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.



Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Baca Entri Ni Jugak!