Friday, 1 May 2020

Segmen Bloglist PKP 2020


Nyatakan pengalaman anda semasa PKP. Anda boleh menceritakan peristiwa menarik/tidak dijangka yang terjadi kepada diri anda

Perkara menarik nothing much sebab tak ada yang menarik pun bila tak boleh kerja and during pandemic pun selalu terima berita kematian. Raya pun mungkin tak boleh balik. Quite stress sebab tak boleh hidup macam biasa, tak jumpa kawan-kawan, tak boleh nak balik kampung. Just hoping things will end quick. 

4 comments:

  1. Terima kasih support segmen ni, Kak FarhanašŸ˜Š.

    ReplyDelete
  2. waa.. mcm menarik pula segmen nie.. selamat bersegmen ^^

    ReplyDelete
  3. Hai, see you dekat sini pula. Haha. Bosan kan PKP ni. Best part boleh tengok movie banyak-banyak. Haha.

    ReplyDelete

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di farhannajafri@gmail.com.




[PENAFIAN] www.farhanajafri.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.



Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.



Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Baca Entri Ni Jugak!