Friday, 24 April 2020

Segmen Apakah PERKARA pertama yang anda ingin lakukan selepas PKP


Perkara pertama yang paling nak sangat buat ialah balik kampung haha menyesal minggu sebelum lockdown tu tak balik jumpa family kejap. Nasib baik lah adik-adik semua dah balik rumah so takde la risau kalau mak sorang-sorang. Alhamdulillah semua selamat tapi mana nak sama on call dengan jumpa kan? So hopefully boleh balik beraya dengan family tahun ni. 

10 comments:

  1. Selamat bersegmen.
    Memang tak sabar nak berkumpul semula dengan semua ahli keluarga kan...

    ReplyDelete
  2. Selamat bersegmen, Kak Farhana.

    ReplyDelete
  3. Selamat bersegmen Farhana..
    Yup.. nak berkumpul tu.. Semoga kita semua berjaya melawan covid 19 ini.. Aamiin..

    ReplyDelete
  4. Selamat bersegmen pana. ^^ Berkumpul dengan keluarga itu yang paling dirindui semua masa pkp ni.

    ReplyDelete
  5. tq sebab support fana. yea, skrg ni ramai org terpisah dgn keluarga, mostly harapan tuk berjumpa secepat mungkin lepas abis pkp ni. semoga semua org stay safe yea

    ReplyDelete
  6. aamiin. ramai yang situasinya seperti awak

    ReplyDelete
  7. Amin..Moga cepat hapus Covid 19
    Good luck join giveaway!
    Jemput singgahhh saya punya...

    https://www.nonasani.com/2020/04/segmen-apakah-perkara-pertama-yang-anda.html?m=1

    ReplyDelete
  8. Singgah dari sgmen sama..hehe
    Raya mungkin boleh jumpa keluarga tp kena jagaa2 sikit lah kan..huhuh

    https://nrzlnar.blogspot.com/2020/04/segmen-apakah-perkara-pertama-yang-anda.html

    ReplyDelete

  9. AJOQQ menyediakan permainan poker,domino, bandarq, bandarpoker, aduq, sakong dan capsa :)
    ayo segera bergabung bersama kami dan menangkan uang setiap harinya :)
    AJOQQ juga menyediakan bonus rollingan sebanyak 0.3% dan bonus referal sebanyak 20% :)

    ReplyDelete

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di farhannajafri@gmail.com.




[PENAFIAN] www.farhanajafri.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.



Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.



Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Baca Entri Ni Jugak!