Sunday, 16 June 2019

Segmen 9 Juta Special Bloglist

Segmen 9 Juta Special Bloglist

3 First Impression Orang Terhadap Seorang Pana

1. Sombong

Kalau keluar rumah memang suka pakai muka sombong dan malas nak bergaul dengan orang. Buat hal sendiri je sampai datang mood nak menyembang. Sebab kalau dah menyembang dia dah tak boleh nak stop dah. 

2. Garang

Dah nama pun anak sulung so dah terbiasa jadi garang. Tapi yang buat orang salah faham bila kita sembang guna high tone padahal sembang biasa ja. Utagha kannn...

3. Mudah Terhibur

Memang mudah sangat tapi kalau lawak hambar yang repetitive tu dah tak mampu dah nak layan. 

Selamat bersegmen guys, tarikh tutup 4 Julai nanti. So klik banner dekat atas untuk join.

5 comments:

  1. Sis join segmen ni juga..
    Semoga terpilih antara 9 Juta Special Bloglist..

    ReplyDelete
  2. kak panaa jangan lupa hantar link kat entri segmen tau tauu (before 4 july) *wink wink

    ReplyDelete

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di farhannajafri@gmail.com.




[PENAFIAN] www.farhanajafri.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.



Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.



Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.