Sunday, 16 June 2019

Segmen 9 Juta Special Bloglist

Segmen 9 Juta Special Bloglist

3 First Impression Orang Terhadap Seorang Pana

1. Sombong

Kalau keluar rumah memang suka pakai muka sombong dan malas nak bergaul dengan orang. Buat hal sendiri je sampai datang mood nak menyembang. Sebab kalau dah menyembang dia dah tak boleh nak stop dah. 

2. Garang

Dah nama pun anak sulung so dah terbiasa jadi garang. Tapi yang buat orang salah faham bila kita sembang guna high tone padahal sembang biasa ja. Utagha kannn...

3. Mudah Terhibur

Memang mudah sangat tapi kalau lawak hambar yang repetitive tu dah tak mampu dah nak layan. 

Selamat bersegmen guys, tarikh tutup 4 Julai nanti. So klik banner dekat atas untuk join.

5 comments:

  1. Sis join segmen ni juga..
    Semoga terpilih antara 9 Juta Special Bloglist..

    ReplyDelete
  2. kak panaa jangan lupa hantar link kat entri segmen tau tauu (before 4 july) *wink wink

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen :)