Monday, 29 April 2019

SEGMEN BLOGWALKING TWJ APRIL 2019


SEBAB TWJ KENA BLOGWALKING DI BLOG NI

Wajib singgah sini selalu sebab TWJ letak komen ikhlas dari hati. Blog ni pun jarang update so tak banyak la kena baca. HAHAHAHA

p/s : Tarikh tamat extend sampai 30 April 2019 ye :)

10 comments:

  1. Terima kasih kerana sudi join segmen. Blog Kak Farhana sudah diupdate dalam senarai peserta. Btw, bulan April sampai 30 hari je Kak😅. Esok dah hari terakhir.

    ReplyDelete
  2. Cheq singgah sini dari segmen yang sama, dan memang dah follow blog ni..hihi 🙋🏻‍♀️

    ReplyDelete
  3. JALAN2

    https://belogsjm.blogspot.com/2019/04/segmen-blogwalking-twj-april-2019.html

    ReplyDelete
  4. singgah sini.. Tak sempat nak joint segmen Jannah..

    ReplyDelete

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di farhannajafri@gmail.com.




[PENAFIAN] www.farhanajafri.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.



Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.



Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.