Monday, 30 July 2018

GIVEAWAY PERTAMA by diyanatjuman.blogspot.com

22 comments:

  1. moga rezeki awak dalam ga kali ni

    ReplyDelete
  2. Goodluck and all the best Farhana :)

    ReplyDelete
  3. Good luck!
    Mrs. A pun join ;-)

    ReplyDelete
  4. Good luck FJ. Semoga ada rezeki awak. InsyaAllah.

    ReplyDelete
  5. comel. nak join jugak la. hehe

    ReplyDelete
  6. Enter for Free to Win a $100 Amazon Gift Card! and Santamedical Pulse Oximeter

    Enter Here

    ReplyDelete
  7. Best of luck Farhana.. Semoga ada rezeki untuk awak, oh ya.. Akak ada tag nama awak, sudi-sudikanlah join..

    http://www.shikinrazali.com/2018/08/giveaway-yeayyy-this-is-my-birthday.html

    ReplyDelete
  8. haiiiiii. saya pun join giveaway yang sama. goodluck awakk.

    ReplyDelete
  9. Haiii, singgah sini.. Jom singgah blog ekin jugaa..
    https://asyiqinroslee.blogspot.com/

    Apapun, good luck giveaway :)

    ReplyDelete
  10. terima kasih sudi join giveaway pertama saya :)

    ReplyDelete
  11. Salam, Fiza singgah BW dari segmen yang sama https://ourmemoria.blogspot.com/2018/08/giveaway-pertama-by-diyanatjumanblogspo.html

    ReplyDelete
  12. SINGGAH DARI GA YANG SAMA
    http://cikcappuccinolatte.blogspot.com/2018/08/giveaway-pertama-by-diyanatjumanblogspo.html

    ReplyDelete
  13. good luck awakkk hehehe rindu pulak nak join GA

    ReplyDelete
  14. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    🌸💓🌼🌸💓🌼🌸💓🌼

    ReplyDelete

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di farhannajafri@gmail.com.




[PENAFIAN] www.farhanajafri.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.



Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.



Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.