Wednesday, 6 June 2018

Segmen Special Bloglist 7 Juta by sayidahnapisahdotcom

Segmen Special Bloglist 7 Juta by sayidahnapisahdotcom

Komen Blog KC : 

Tak ada apa nak komen pun cuma suka menyinggah sebab rajin update macam-macam. Blog pun ringan and simple je. Btw, tahniah sebab dah cecah 7 juta PV! 

9 comments:

  1. Selamat bersegmen yer, fuh 7 juta pv. Zumal 1 juta pun belum...

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen :)

    btw blog awak dah makin cantik la, suka tengok warna pink ni..hihi

    ReplyDelete
  3. Goodluck Farhana, banyak tu 7j!

    ReplyDelete
  4. Singgah melawat dari GA yang sama. Good luck. :)

    https://dindamaisarra.blogspot.com/2018/06/segmen-special-bloglist-7-juta-by.html

    ReplyDelete
  5. blog je ringan kak. tuan badan punya blog.. berat! hahahaha. thankyou join akak maniss <3

    Boleh check no.peserta di sini http://www.sayidahnapisah.com/2018/08/senarai-41-peserta-segmen-special-bloglist.html :D

    ReplyDelete
  6. Dtg dari segmen yg sama. Selamat bersegmen.

    http://ciklapunyabelog.blogspot.com/2018/06/segmen-special-bloglist-7-juta-by.html

    ReplyDelete

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di farhannajafri@gmail.com.




[PENAFIAN] www.farhanajafri.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.



Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.



Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.