Lirik Lagu Cantik - Sharul Kamal

By farhanna jafri - 03:49

Autoplay...Autoplay...Autoplay... sampai tersangkut dekat lagu Cantik - Sharul Kamal ni. I tak kenal pun siapa dia before this and I do a bit of digging anddddd dia bekas pelajar AF2015 - AF12 batch Syamel & Sufi. Sebelum ni pun ada released 3 single tapi nama dia tetap tak dikenali sampai dia give up tak nak nyanyi dah & pack up balik kampung. 

But dia datang balik release single baru, CANTIK under production Akim - RHYTHM & RHYME ENTERTAINMENT!! So he's my fav already yeayyyy

 Lagu ini masih berupa single yang didistribusikan oleh label Rhythm  Lirik Lagu Sharul Kamal - Cantik

Tak faham kenapa single dia tak hype macam artis BBNU lain sebab suara dia comel, tuan badan pun comel. Anyway, lagu Cantik ialah lagu kedua hasil karya Bunga Cantik a.k.a Stacy lepas lagu Rampas. MV dia simple and comel! Kalau tak pernah dengar lagi, tekan play tau!


Lagu : Cantik
Komposer : Hang Nadim & Laq
Lirik : Bunga Cantik
Syarikat Rakaman : Mugy Studio
Label : Rhythm & Rhyme Entertaiment

Hati selalu jatuh dengannya
Memaksa diriku akrab dengan dia
Senyuman manisnya buat terpesona

Mata sukar untuk mengawalnya
Merenung wajahmu membuatku malu
Meluahkan saja apa yang terbuku

Jangan kamu pura-pura
Ku tahu kamu juga sama

Just say I love you
Cause I'm in love with you
Katakan padaku
Engkaulah yang ku tunggu

You belong to me
Forever you and me
Hati ke hati
Relationship goes berdua

Cantik marilah kita menari
Kutahu jantungmu, detak kita satu
Dalam tiap rentak irama dan lagu

Jangan kamu pura-pura
Ku tahu kamu juga sama

Just say I love you
Cause I'm in love with you
Katakan padaku
Engkaulah yang ku tunggu

Just say I love you
Cause I'm in love with you
Katakan padaku
Engkaulah yang ku tunggu

You belong to me
Forever you and me
Hati ke hati
Relationship goes berdua

You belong to me
Forever you and me
Hati ke hati
Relationship goes berdua

  • Share:

You Might Also Like

7 comments

  1. boleh tahan liriknya...
    sedap jgk lirik yg stacy ngn akim ni buat yek...

    ReplyDelete
  2. Salam singgah :)

    Jemput join GA saya ya!

    https://www.astraveller.com/2019/02/doodle-planner-2019-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. penyanyi nyer pun dah sama style macam akim :p

    ReplyDelete
  4. good post 😊 would you like to follow each other? if the answer is yes, please follow me on my blog & i'll follow you back. https://camdandusler.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Lirik dia menarik.. Lagunya relax je..

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen :)