Segmen 24 Jam Bloglist #31 Mialiana.com

By farhanna jafri - 07:15


Pencarian bloglist bagi bulan Januari, Februari dan Mac 2019 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 1 Disember 2018, iaitu tepat jam 10.00 pagi sehingga hari esok, 10.00 pagi 2 Disember 2018. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 24 Jam Bloglist #31 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

10 blog yang bertuah akan dipilih secara manual dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Disember 2018.

** jom support Mia Liana....


  • Share:

You Might Also Like

9 comments

  1. goodluck. shu pun join. bw sini dlu :D

    ReplyDelete
  2. Ingatkan nak join tapi baru nampak post ni 6 minit sebelum tarikh tutup.Saya baru je follow blog ni. Marilah singgah ke blog saya
    https://inspiringsharing.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. All the best ye.. mama dh terlepas dah

    ReplyDelete
  4. ala, dah terlambat..
    singgah sini.. all the best..

    ReplyDelete
  5. hi.. content blog menarik.. lets blogwalking done follow u.. follow me back.. http://acuyuhan.blogspot.com/ thanks

    ReplyDelete
  6. Salam...

    Terima kasih sudi join Segmen 24 Jam Bloglist #31 Mialiana.com

    Senarai peserta ada di http://www.mialiana.com/2018/12/senarai-peserta-segmen-24-jam-bloglist.html

    Semoga berjaya!

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen :)