Self-Reward Starbucks Coffee

By farhanna jafri - 21:08

Jarang nak minum Starbucks ni sebab tak reti order satu hal, malas nak habiskan duit satu hal tapi ramai pulak yang hype fav drinks so screenshot lepastu tunjuk je dekat barista. Like I did yesterday using this tweet


Since barista recommend ice blended, so I agreed with his suggestion lepastu tambah lagi 1 shot caramel macchiato sebab nak bagi strong sikit rasa dia. And the result is tadaaaaa


Not bad lah untuk tekak sendiri, rasa pahit campur manis memang sedut sampai licin lah. Kalau tak sedap pun kau sedut je lah sampai habis sebab RM21.50 terkorban. Lepasni memang tak nak dah repeat order sebab Choc Mocha RM5 tepi jalan lagi sedap for me hihu.

  • Share:

You Might Also Like

5 comments

  1. Mahalnya... Nak tak nak kena habiskan jugak kan.

    ReplyDelete
  2. perkkkhhhh.... blh dpt 1 set lunch nih dik...
    lama sgt akak tak minum air mahal ni hehhehe,...

    ReplyDelete
  3. Tak pernah lagi beli. Just pernah rasa kawan punya. Not bad lah rasanya tapi itu lah masih tak sggp lagi nak korbankan duit utk beli. Hehehe :p

    ReplyDelete
  4. Setahun sekali je nie beli.. kikiki.. yg rm5 tepi jalan tu juga yg beatkan..

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen :)