LAZADA Shopathon Blogger Contest

By farhanna jafri - 06:09


Lazada buat hal lagi you guys! Bulan 9 ni banyak cuti kan? Hah yang duduk rumah tak tahu nak pergi mana cuti 4 hari ni jom buat sesi terapi shopping bersama Lazada! 9 September ni Lazada akan mengadakan 9.9 Festival Sale dan sebanyak 50% diskaun untuk hampir 100 produk berjenama yang terdapat di Lazada!

Dah lama tunggu wujudnya sale dekat Lazada untuk bulan September sebab nak beli 3 barang ni. apa benda barang tu? Okay jom check it out!

1) Air Fryer



Sekarang ni sana sini sembang pasal kelebihan memasak guna air fryer. Tengah sale ni memang harga tengah jatuh mendadak sebab potongan harga 50% ke atas. Yang dalam gambar tu pun dari harga RM799 jatuh sampai RM249 je. Memang rugi kalau tak grab kan? Dah la design cantik, rating tinggi ditambah pula dengan cop SIRIM, memang yakin sangat nak guna!

2) Vacuum 


Rumah anak dara kalau tak penuh dengan helaian rambut memang tak sah lah sebab sehari entah berapa puluh helai yang gugur nak pula kalau tengah stress dengan kerja. Sapu dengan penyapu biasa memang mengundang maraknya api dalam hati so I really need this!

3) Air Purifier


Hajat asal nak air purifier je tapi terjumpa pula produk bagus fungsi 3 dalam 1 dengan rating tinggi. Bukan takat boleh bersihkan udara dalam rumah tapi siap boleh tangkap nyamuk lagi. Sekarang ni dah nak masuk musim hujan so memang banyak lah nyamuk yang membiak silap-silap ada aedes berkeliaran. Bila ada MMX ni membantu sangat kehidupan selesa di dalam rumah. Hati tenang gittew uolls!

Settle 3 barang yang diidamkan untuk 9.9 Sale ni, you guys pulak macam mana? Dah tengok dah 3 barang yang diidamkan tu? Bukan selalu nak dapat peluang hebat di Lazada ni tau. Ikutkan hati banyak lagi barang yang nak beli tapi koyak pulak poket seluar ni nanti. Blogger yang belum join tu boleh klik dekat banner di atas dan kepada yang nak membeli bergegas lah ke laman web Lazada sebab sale ni dari 6 hingga 9 September 2018 je tau. Siapa lambat memang melepas!

  • Share:

You Might Also Like

6 comments

  1. all the best membeli belah ... rambang mata kalau masuk website lazada ni ...

    ReplyDelete
  2. Add to cart, add to cart. Sekali tgk total, melopong! Tpaksa sort lagi, beli ikut keperluan bukan kemahuan, selalu terjadi kat saya 😁😁

    ReplyDelete
  3. Air fryer tu macam best lah pulak 😥😥😥

    ReplyDelete
  4. Air fryer dengan air purifier tu nampak berbaloi dibeli..

    ReplyDelete
  5. lazada ni rambang mata nak shopping hihihi

    ReplyDelete
  6. Rambang matalah nak pilih yang mana. Kalau boleh semua nak hehe

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen :)