Lirik Lagu : Semaikan Cinta - Wany Hasrita

By farhanna jafri - 07:16

Wany Hasrita - Semaikan Cinta

Lagu terbaru dari Wany Hasrita untuk lengkapkan mini album pertama Wany, Semaikan Cinta baru sahaja keluarkan Official MV di Youtube hari ni. I totally in love with her album cover, minimal yet stylish with black gold theme. And yes Wany merindu-rindu untuk mini album pertama dia. Harapnya mini album pertama Wany laku keras di pasaran. 

Lagu terbaru Semaikan Cinta berkonsepkan tema 90-an genre jiwang, not bad cuma Wany macam terikut gaya Nana dalam lagu ni. Suara pun lebih kurang. Quite mehhh jugak lah sebab dari awal kemunculan Wany dia dah ada solid base untuk identiti dia sendiri. Intro musik lagu ni ada seiras dengan lagu Nian Di Hati - Siti Nurhaliza. 

Anyway, yang belum layan lagu baru Wany, here it is : 


Artis : Wany Hasrita
Judul Lagu : Semaikan Cinta
Composer : Wanz Baron
Lirik : Gouffran
Album : Menahan Rindu - EP
Label : FMC Music

Setiap bunga yang mekar mewangi
Berharuman dan menusuk di hati
Membelai hati yang sedang dilanda
Cinta antara kita

Bersaksilah
Hati ini kan terus setia
Mencintaiku sepenuh jiwa
Padamu hati ini berserah

Hanya kau yang bertahta
Dan merajai hati
Takkan ku cuba berpaling
Dan mencari yang sempurna

Seandainya kasihmu
Kan membawaku ke syurga
Setia ku mendoakan
Sejahtera kita disana

Harapanku
Semoga kita kan kekal selamanya
Mencintaiku seluruh jiwa
Bahagia hingga ke hujung nyawa

Hanya kau yang bertahta
Dan merajai hati
Takkan ku cuba berpaling
Dan mencari yang sempurna

Seandainya kasihmu
Kan membawaku ke syurga
Setia ku mendoakan
Sejahtera kita disana

Setiap bunga yang mekar mewangi
Berharuman dan menusuk di hati
Membelai hati yang sedang dilanda
Cinta antara kita

  • Share:

You Might Also Like

2 comments

  1. Nice.. rentak dan lirik dia menarik.. cuma awal awal tu macam tak berapa jelas sebutan perkataan dia.. Wany nie cantik..

    ReplyDelete
  2. blm pernah dgr lagi lagu ni. hehe

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen :)