Lirik Lagu Qiemilio - Haqiem Rusli

By farhanna jafri - 19:55

Lagu terbaru, Qiemilio ni untuk lengkapkan mini album Haqiem Rusli sama macam Wany Hasrita dengan Tajul since mereka bertiga plan untuk launch mini album serentak. Mini album Haqiem Rusli berjudul Segalanya dijual dengan harga RM19.90 di pasaran.

haqiem-rusli-segalanya-album

Kandungan Album Segalanya :

01. Tergantung Sepi
02. Segalanya
03. Jatuh Bangun Feat. Aman Ra
04. Perjalanan
05. Sayang
06. Qiemillio
07. Jatuh Bangun (Remix) Feat. Aman Ra

Not sure HR ni inspired dengan Justin Bieber ataupun memang one of Beliebers sebab ada music yang iras lagu JB, even lagu Qiemilio untuk FC yang selalu support HR through thick and thin sama macam JB appreciate Beliebers and cipta lagu Believe. But whatever it is, bahagia Qiemilio dapat pengiktirafan dan disayangi HR sebab jarang artis nak sayang fans sampai tahap macam ni. 

Yang belum dengar lagu ni, just click video dekat bawah:


Artis : Haqiem Rusli
Judul Lagu : Qiemillio
Komposer : Haqiem Rusli
Lirik : Haqiem Rusli
Album : Segalanya
Label : FMC Music

Never told that I'll be here
'cause you're always by my side
Never told that I'll be here

Lost in love will go away
Walkin' sunny everyday
Even more than words can say

Qiemillio, thanks for the love
Thanks for the memories
Qiemillio
I promise with all my heart

Qiemillio.. Qiemillio...
I'm tryin' to be the best for you
I will.. yeaahh..

Every song that I have made
I just want to make you smile
I just want to see you smile

Qiemillio, thanks for the love
Thanks for the memories
Qiemillio
I promise with all my heart

Qiemillio.. Qiemillio...
You're the best that I can has
There's nothing else
for me.. yeaahh.., yeah

Qiemillio.. Qiemillio...
I'm tryin' to be the best for you
I will.., I will..., I will...

Rise and fall, never let you down
I don't know, yeeah
Together here we go

All the smiles, I appreciate
All the bites that I felt in has
stay, behalf in love

Qiemillio.. Qiemillio...
You're the best that I can has
There is nothing else
for me, for me, for me

Qiemillio.. Qiemillio...
I'm tryin' to be the best for you
I will

  • Share:

You Might Also Like

4 comments

  1. Adoi.. cam tak boleh nak accept dah HR ini sejak kes hari tu.. Kebudak budakan sangat...

    ReplyDelete
  2. hehehe lagggguuuuu dia yang ni ehehe.. put aside kontroversi dia.. layan jela lagu2 dia sedap2 gak =D

    ReplyDelete
  3. Tak perasan pulak lagu Qiemilio ni...

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen :)