Lirik Lagu : Hilang Cintaku - Hez Hazmi

By farhanna jafri - 03:54

Tengah scroll youtube nampak lagu baru Hez Hazmi - Hilang Cintaku baru release 2 hari lepas terus kucar-kacir dengar. Surprisingly lagu ni dah tak sama dengan 3 lagu Hez sebelum ni. Ada kelainan dari segi muzik, quite catchy cuma masih lagi genre jiwang dan lirik yang masih belum move on. Imej Hez pun lain dari sebelum ni.

Image result for hez hazmi cinta yang hilang

But anyway, YEAYYYY!




Lagu - Hilang Cintaku
Artis :  Hez Hazmi
Komposer/Lirik : DJ FUZZ & HEZHAZMI

Benar aku
Benarku sunyi tanpamu
Kin hidupku tak seindah dulu
Lembut tanganmu
Pelukkan manjamu
Segala kenangan kita

Kau ku percaya
Kau segalanya
Inilah waktunya
Mengapa kita akan terpisah

Hilang cintaku
Cintaku hanya kamu
Ku akui hatiku
Hanya untuk dirimu

Hilang cintaku
Cintaku hanya kamu
Ku akui hatiku
Hanya untuk dirimu

Benar aku
Benarku sayang padamu
Takkan ada yang seperti dirimu
Hancar harapanku
Sanggup kau musnahkan mahligai vang kita bina

Kau ku percaya
Kau segalanya
Inilah waktunya
Mengapa kita akan terpisah

Hilang cintaku
Cintaku hanya kamu
Ku akui hatiku
Hanya untuk dirimu

Hilang cintaku
Cintaku hanya kamu
Ku akui hatiku
Hanya untuk dirimu

Hilang cintaku
Cintaku hanya kamu
Ku akui hatiku
Hanya untuk dirimu

Hilang cintaku
Cintaku hanya kamu
Ku akui hatiku
Hanya untuk dirimu

  • Share:

You Might Also Like

11 comments

  1. Bila dgr banyak kali sedap juga lagu ni.

    ReplyDelete
  2. uish sha pun taktau :O boleh tak nak tweet dia juga ahahaha

    ReplyDelete
  3. Ohh ada lagu baru eh dia. Nak dengar lah kejap lagi. Hehee

    ReplyDelete
  4. baru taw dia ada lagu baru jgak..nk dengar sat

    ReplyDelete
  5. belum pernah dgr lagu ni hehe

    ReplyDelete
  6. Alamak! Aku sorg je ke yg tak kenal mamat ni 😫😫😫

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zumal x kenal juga. hihi. Kenal di blog ni je. Best juga lagunya

      Delete

Terima kasih sudi komen :)