Koleksi Headline World Cup Menarik Di TV3

By farhanna jafri - 01:11

Sebelum ni TV3 terpalit dengan kontroversi laporan berita politik yang berat sebelah dan laporan palsu, kali ni kecoh dengan laporan sukan dengan headline agak berbeza sepanjang World Cup berlangsung. Katanya headline menarik ni merupakan tarikan TV3 supaya rating di kalangan penonton meningkat.

Antara headline yang mencuit hati penonton :








\















Ada yang marah kerana KPOP bukanlah singkatan khusus kepada pemain bola dan ada pula yang marah kerana tak bersikap professional. Walaupun dikecam, tak kurang juga yang terhibur sampaikan tak sabar menunggu laporan sukan setiap kali habis perlawanan. So you guys rasa, headline TV3 ni berjaya menarik minat penonton ataupun perlu dikawal? For me, its a bizarre idea to come up with and hats off for the team! Can't wait to see who's gonna bring that trophy off to their country. 

  • Share:

You Might Also Like

11 comments

  1. menambah kemeriahan piala dunia meskipun TV3 tak dapat siarkan siaran langsung

    ReplyDelete
  2. Seronok baca. Menarik perhatian penonton. Tahniah tv3.

    ReplyDelete
  3. hahaha.. lawak.. terbaek.. blh buat contoh utk tajuk entry blog.. menarik perhatian hehe

    ReplyDelete
  4. dapat menarik perhatian headline tu..kelakar

    ReplyDelete
  5. 4 tahun sekali ja..memang nampak tak formal..tapi cuma untuk segmen sukan sahaja..lepas habis Piala Dunia ni nanti kembali kepada format berita balik..ni seronok-seronok saja =)

    ReplyDelete
  6. Menarik punch line dia.. luarbiasa..

    ReplyDelete
  7. nk tarik penonton mcm tu laa

    ReplyDelete
  8. ha ha ha ha...
    aida x folo sendiri world cup ni.
    just tgk frens update di fb or wasap aje, farhana.
    mr.asben pun kali ni dia tak folo langsung tau.
    beraya ari tu, abg2 ipar pun tak layan sgt.
    bola di musim raya, agak nyer gini kot ekk :) ha ha haha

    ReplyDelete
  9. Lawak headline berita wc depa tu... tergelak baca...

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen :)