Segmen : Saya Blogger Negeri .......

By farhanna jafri - 13:35


Saya Blogger Negeri..... Selangor

Sekarang ni menetap dekat Subang Airport so makanan yang sedap dekat sini setakat ni McD hihu apa benda best entah dekat area ni. Belum jumpa lagi kedai fav dekat area sini mungkin sebab tak habis explore lagi kot. Kalau tempat best pulak boleh kata banyak jugak sebab dekat dengan KL, Shah Alam dan kawasan sekitar. Jangan kata orang luar, kita yang duduk sini pun tak habis explore lagi sebab kerja mana sempat nak curi masa sangat. Tu belum masuk bab duit minyak kereta. 

Nak tag semua yang nampak segmen ni untuk join!

  • Share:

You Might Also Like

12 comments

  1. Wah best jugak segment ni.. Ada masa nanti sis join okay.. All the best to you dear 😍..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Opss sorry baru perasan segment lama daaaa..

      Delete
  2. hahahaha segmen lama tapi takde limit masa.

    ReplyDelete
  3. Goodluck and all the best Farhanna!

    ReplyDelete
  4. selamat maju jaya dlm segmen ni..

    ReplyDelete
  5. oohhhh Selangor. kc menetap kat Selangor gak dari baby sampai ke matrik. Kat Pinggiran Batu caves hehe. Lepas matrik pindah ke Seremban. Jadi orang nogori pulop :D

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen :)