Giveaway Anniversary by Annur Syuhadah dot Com

By farhanna jafri - 21:04

Giveaway Anniversary by Annur Syuhadah dot Com | Giveaway simple ini dianjurkan khas bagi meraikan bulan ulangtahun pernikahan AS dengan suami iaitu bulan Mei. Syarat untuk join giveaway ni sangat mudah. Korang cuma perlu jawab soalan di bawah ni dan siarkan entri giveaway kat blog korang dengan cara copy-paste template coding yang AS bagi tu, ke dalam new post blog korang dalam mod HTML.


parenting blogger malaysia
Giveaway akan tamat pada 31 Mei 2018.


Sekeping syiling ¼ Dinar bakal di giveaway kan bagi yang bertuah! Tudia, tatabahasa kelaut!.hahaha

Korang dibenarkan teka seberapa banyak yang korang nak tapi dengan syarat, setiap jawapan mesti disertai dengan satu entri. 

Bermakna jika korang teka tiga tarikh yang berlainan, maka korang akan ada 3 entri giveaway ni kat blog korang.

Jelas?

Bagus. 

Ok. Untuk pemilihan pemenang.

AS akan pilih berdasarkan jawapan paling tepat dan paling hampir.

Pemenang akan dimumkan pada 1 Jun 2018 nanti.

So selamat berjaya ye korang!

  • Soalan : AS menyambut uangtahun perkahwinan yang ke?

              
  • Jawapan : Anniversarry ke-6 tarikh 31 Mei


Jangan lupa tinggalkan link entri korang kat ruangan komen ye?! Kalau rajin, korang follow la sekali blog ni. Takde lah nanti korang terlepas update pasal pemenang giveaway ni  ^_^


  • Share:

You Might Also Like

5 comments

  1. hAI FARHANA.
    Thank you sudi memeriahkan GA yang AS anjurkan>
    Jom blogwalking peserta-peserta lain yang turut sama joined GA ini.

    http://www.annursyuhadah.com/2018/05/senarai-peserta-giveaway-anniversary-by-annur-syuhadah-dot-com.html

    ReplyDelete
  2. Good luck FJ. Semoga ada rezeki awak.

    ReplyDelete
  3. Selamat bergiveaway, goodluck ye :)

    ReplyDelete
  4. Semoga murah rezekimu dik.. Amin

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen :)