SEGMEN AMINKAN DOA SAHABAT

By farhanna jafri - 19:18


Doa dan impian buat masa ni cuma nak dapat kerja baru je lepas 31 Mei nanti sebab kontrak dah habis. :(

  • Share:

You Might Also Like

11 comments

  1. Sis doakan semoga Farhanna dapat kerja tetap satu hari nanti, sentiasa diluaskan pintu rezeki, dipermudahkan urusan & dilindungiNya selalu..
    ..آمِيْن يَا رَبَّ العَالَمِيْنَ

    ReplyDelete
  2. Amin.. Semoga dimurahkan rezeki..

    ReplyDelete
  3. Semoga tercapai harapan dapat kerja baru nanti, semoga dapat kerja yang best dengan gaji besar..aamiin

    ReplyDelete
  4. Aamiin.. Aamiin.. Semoga ada rezeki Farhanna..

    ReplyDelete
  5. aamiin ya rabbal alamin..
    Insyaallah semoga doa kita diperkenan kan

    Singgah dari segmen sama
    https://z3tty.blogspot.my/2018/04/segmen-aminkan-doa-sahabat.html

    ReplyDelete
  6. Amiin.. Semoga dimurahkan rezeki...

    ReplyDelete
  7. in shaa Allah. mudahan cepat la dapat keje lain yee. ada tu rezeki kerja :) azah dah follow dah blog :) azah pun ada join, jemput baca :

    http://www.azahrahaman.com/2018/04/segmen-aminkan-doa-sahabat.html

    ReplyDelete
  8. آمِيّنْ... آمِيّنْ... يَا رَ بَّ العَـــالَمِيْن
    Semoga segala doa kita Insha Allah akan dimakbulkan..
    http://starlavenderluna.blogspot.my/2018/05/segmen-aminkan-doa-sahabat.html

    ReplyDelete
  9. aminnn. semoga dipermudahkan urusan kerjaya. semoga dapat pekerjaan yang dikehendaki!
    singgah dari segmen yg sama http://www.bajuwarnacoklat.com/2018/04/segmen-aminkan-doa-sahabat.html

    ReplyDelete
  10. Ameen. Semoga Allah makbulkan doanya.. :)

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen :)